Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia-81

ciemno brązowe plamienie 5tc

Polecane posty

Gość gryzaczek
hej fistacja, ja to nazwałam dzidzia, bo jak to mozna inaczej nazwac jak mialas w reku.ja chyba tez to przechodze dobrze, maz mi pomaga i przelalismy milosc na nasze pierwsze dziecko,dobrze ze ja mamy. wspolczuja kobietom jak poraniaja nie majac dziecka! cociaz kazde poronienie jest trauma i kazda z nas inaczej to przezywa. a jeszcze co do mnie jak mi w piatek odmowili skanu bo zamykaja,gp powiedzial, ze w tym samym dniu mial 2 takie przypadki i wyslal dziewczyny na scan, pamietajcie w uk jak chcesz cos zalaywic z ciaza to nie w pietek po poludniu, nie w weekend i nie w swieta!!! ciesze sie, ze znalazlam to forum pozdrawiam Was kochane

Gość gryzaczek
a Wy fistacja, kiedy bedziecie sie starac znowu? my poczekamy ok roku

Gość angel__
Hej, Nie mamy dzieci. Nie staraliśmy się wcześniej, tamto to było nasze pierwsze "pójście na całość" no i udało się.. Ależ miałam traumę, chociaz szczerze mówiąc nie myślałam, że zajde za pierwszym razem i wcale tego nie oczekiwałam..Rozumiecie? Ale trauma straszna była. Spakowałam się i poleciałam do PL do mamy i siostry, rozruszały mnie troche , koniec lata był pojechałyśmy nad morze.. A teraz minęło kilka miesiecy. Nie próbowaliśmy, w gruncie rzeczy stwierdziliśmy, że może faktycznie jeszcze nie moment.. Finansowo nie pewnie i wogóle.. Ale mi to juz w głowie ciągle siedziało :( I ja jednak chciałam.. No i w tym cyklu znowu mąż pewnej nocy pozwolił sobie , no i na następny dzień tez juz nie trzeba było prosić :D I wygląda na to, że znowu pierwszy złoty strzał :D Zobaczymy... gryzaczku jak sama się oczysciłas czemu chcecie czekać rok? 2-3 miesiace i bedzie dobrze! A ja w sumie jestem zła bo jak sie udalo to bede grudniowo/styczniowa- najgorsze miesiace do rodzenia dzieci i od zawsze sobie mowilam, ze zrobie tak by były wiosenno wakacyjne!! cholercia ;) Uszy do góry dziewczyny.. co nas nie zabije to wzmocni!

Gość angel__
ps to ja angeloowa zostane sobie pod tym nickiem ;)

ja mam 25 latek narzeczony 26, my też zaczęliśmy starania i od razu w pierwszym cyklu się udało też nie mogłam uwierzyć miałam mieszane uczucia, znajomi tyle się starali a nam się udało pięknie ale radość niestety długo nie trwała, my nie mamy dziecka i staram się nie myśleć bo tylko zdrowie sobie popsuję chociaż przeżywam to nadal i nie mogę uwierzyć, w środę idę na usg kontrolne lekarka wstępnie powiedziła ok 3 miesiące można się starać mam nadziję że uda się tak samo szybko i dzidziuś bedzie zdrowy

a Wy kobietki skad jesteście?? dobrze że są takie fora gdzie można się razem wspierać ;)

Gość gryzaczek
jakis maly urlop by sie przydal teraz, ja siedze z dzieckiem w domu ale i tak bym sie oderwala, chyba na poczatku maja do pl pojade, co do starania sie, to moja kruszynka ma 8 miesiecy i poczekamy az bedzie dobrze chodzic , bo ja zaszlam w ciaze 5 miesiecy po porodzie i bardzo sie balismy, maz mi bardziej pomagal i dbalam o siebie bardziej, wysypialam sie ale czasem musialam podnosic dziecko, mysle ze to nie mialo wplywu , bo jak ciaza jest zdrowa i mocna to powinno byc ok, pracowalam ww pierwszej ciazy fizycznie i bylo ok

Gość gryzaczek
dzisiaj mialam pie scan po poronieniu, ktory mial byc skanem w 12 tyg, midwife sie pyta o 8 rano: ktory tydzien? myslalam,ze zaczne wyc, nawet nie miala informacji ,ze poronilam, zdziwila sie,ze tu jestem jak poronilam, ze powinnam byc w klinice juz po poronieniu i ze powinni mi powiedziec, moj maz opowiedzial wszystko od paczatku to sie zdziwila, i od rana znowu wrocilo wszystko

trzymaj się gryzaczek, to straszne przeżycie im ciążą bardziej zaawansowana, moja dość szybko przestała się rozwijać dziś idę na wizytę i dowiem się może dlaczego, staram się już nie myśleć bo boli to starsznie ;( ja poroniłam w piątek a wczoraj robiłam beta hcg i miałam 64 wiecie może czy dobrze mi to spada?