Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebastian.n.p

jak oduczyc żone miłosci francuskiej

Polecane posty

Gość DO INFORMATYKA
I CO TO KOGO OBCHODZI CO MASZ WAZNE JAKIM JESTEŚ CZŁOWIEKIEM MOŻESZ BYC BIEDAKIEM ALE BARDZIEJ WARTOSCIOWYM CZŁOWIEKIEM OD TEGO CO MA DWA DOMY,TRZY SAMOCHODY,ŁEB W CHMURACH I PUSTO W NIM

Gość wikikw
sebastian ja mam taką miernote jak ty ,za męża, ograniczonego i egoistycznego bubka z którym przestalam sypiać kilka lat temu. Uważaj, żeby Twojej żonie także nie odechcialo się seksu z Tobą.

Gość Informatyk :)))))
zal dupe sciska jełopy. matacz zgadzam sie z toba calkowicie. jeden normalny. chuj wam w dupe zalosni jestescie i nic w zyciu nie osiegniecie. czytajcie biblie ja czytam ciekawe rzeczy tam pisza. zw ide po piwo

Gość Kinder Bueno
Ten temat to prowokacja jakaś ale widac jakie mamy spolecze nstwo

Gość te coca cola
tak mówi biedota

do "do informatyka" i chuj jakim sie jest czlowiekiem. Wyzywisz za to rodzine NIE zapewnisz wszystk oswoim dzieciom NIE weic chuj z tym. ja mam szacunek ludzi i to jest najwazneijsze. Dbam o to zeby mnie i moim bliskim dobrze sie zylo. Poswiecam sie. Co ty mozesz wiedizec o poswieceniu etc. Ja swoje przezylem i wiem jaki swiat jest. I to jakim jest sie czlowiekiem to za malo.

Gość sebastian.n.p
ha ha jeden który jest bogiem tak mu sie wydaje pan informatyk za losny typ mysli sobie jestem ja i długo długo nic śmieszny jestes

Gość matacz ,,,.....
90% tutejszych tematów to mniejsza albo wieksza prowokacja , to nie zmiania faktu jednak by sie ewentualnie chocby w hipotetycznej sprawie nie wypowiedziec

zazdroscisz i tyle sebastianku. poweidz mi czym sie roznisz ty od ludzi bogatych ktorzy maja wszystko i nie chodzi mi o dobra materialne. odpowiem ci. niczym sie nie roznisz. tylko ze oni chcieli zmienic swoje zycie i zmienili a ty i inni nic nie zrobiliscie. wracajac do tematu "jak oduczyc zene milosci francuskiej" ladnie to ujales. podoba mi sie. odpowiedz jest taka. nie oduczaj. zaakceptuj to. przeciez sie kochacie do cholery. w milosci trzeba sie poswiecac.

Gość DO INFORMATYKA
DEBILU PIENIĄDZE OWSZEM SA WAŻNE ALE NIE LUBIE LUDZI, KTÓRZY POKAZUJĄ CO ONI NIE MAJĄ, JAKI SAMOCHÓD JA TEŻ MAM WŁASNY DOM SAMOCHÓD MAŁA FIRME I NIE NOSZE SIĘ Z TYM BO TO CHORE LUDZIE NIE MAJĄ CO DO GARNKA WŁOŻYC I NIE Z LENISTWA TYLKO Z TEGO POPIERDOLONEGO USTROJU W POLSCE EH SZKODA GADAC

Gość Kinder Bueno
do DO INFORMATYKA świetnie mówisz jestem za

a kto powiedzial ze ja sie z tym obnosze. sam kurwa pomagam biednym ludziom. Daje im moje zarobione pieniadze bo chce zeby lepiej zyli. Pomagam im jak tylko moge bo kurwa nie jestem sam na tym swiecie i widze ludzi ktorzy potzrebuja kasy. Pomagam jak sie tylko da. To jest kurwa poswiecenie. I jak oni potem do mnie przychodza i mi dizekuja to plakac mi sie chce. Ale jestem szczesliwy ze im pomoglem. I tak ma kurwa byc

ja się poniekąd zgadzam z informatykiem....no kurcze ludzie nie bądźmy hipokrytami!!-każdy szuka w sferze seksualnej partnera który lubi i robi to co my co w tym złego-a seksie i kasie opiera się ten świat a bez seksu bez kasy milość najwet najlepsza się pokruszy i poluźni-nie wierzmy w bajki--bajka jest jak sie dobrani w każdej sferze ludze znajdą!!! informatyk wyraził swoja opinie a tutaj gromowładcy szaleją-spokojnie ludzie-wy siedzicie z babami/facetami którzy nie spełniaja Waszych oczekiwań??!! przyznawać sie!!

Gość do Informatyk :)))))
Mam coś czego nigdy nie będziesz miał. Mam wielką pałę i mam cię w dupie. Możesz zarabiać miliony, ale i tak ci nie urośnie i będziesz do końca życia babrał się w gównie. HAhahaha!

Gość matacz ,,,.....
DO INFORMATYKA DEBILU PIENIĄDZE OWSZEM SA WAŻNE ALE NIE LUBIE LUDZI, KTÓRZY POKAZUJĄ CO ONI NIE MAJĄ, JAKI SAMOCHÓD JA TEŻ MAM WŁASNY DOM SAMOCHÓD MAŁA FIRME I NIE NOSZE SIĘ Z TYM BO TO CHORE LUDZIE NIE MAJĄ CO DO GARNKA WŁOŻYC I NIE Z LENISTWA TYLKO Z TEGO POPIE**OLONEGO USTROJU W POLSCE EH SZKODA GADAC ------------------------ po co te duze litery ? w tym kraju mozliwosci są ogromne ! tylko i wylacznie leniom i nieudacznikom sie tu nic nie udaje ! to jest jedyna prawda ! innej nie ma ! skoro ja sie mam dobrze - to kazdy inny moze , ale ...jak ktos jest głab i len , to mamy to co mamy

Gość matacz ,,,.....
a ile to jest ta wielka pała ?

Gość sebastian.n.p
mam w pracy paru takich jak informatyk czyli z chama na pana jak zarabiali grosze to ich widac nie było po kilku latach awans i nagle co to nie oni palma uderza do głowy arogancja koledzy którzy mniej zarabiają już do nich nie pasuja i nikt ich w firmie już nie lubi bo tak jak już ktoś napisał to BUFONY z głową w chmurach i nic wiecej

Gość do Informatyk :)))))
Uprzedzając pytanie... Tak to ja. Ten sam co już kiedyś pisał na ten temat.

Gość matacz ,,,.....
kolejny zakompleksiony synek mamusi :)

eee tam wy się użerajcie---ja ide na seks :D jak tak patrze na mojego gada jak zerka to w tv to na mnie aż mnie korci:P WY TEŻ IDŹCIE I SIĘ CIESZCIE ŻYCIEM!! paaaaaaaaaaa!!!!!

Gość matacz ,,,.....
seba ile dla ciebie to jest duzo ? o czym ty piszesz ? dalej o marginesie

Gość DO INFORMATYKA
MATACZ TY TO KOLEJNY IDIOTA ZA MŁODY JESTEŚ WIDAC NA TAKI TEMAT DYSKUSJI

Gość matacz ,,,.....
no jako ktoś 47 letni - hm :) dziekuje :) za młody - ale urosłem

Ale z was debile. Ja ciezko pracowalem zeby miec to co mam teraz. I nigdy w pracy sie nei wywyzszalem . kazdemu nalezy sie szacunek a nie jak jest w niektorych firmach ze jak jestes sie szefem to jzu szystko wolno i normlanego pracowanika mozna jebac dzien w dzien. A co do tego drugiego goscia. Gowno mnie obchodzi jaka masz pale. W lozku i tak jestes marnym kochankiem. Nie masz ze mna szans ty tłuku pastewny. I nie rzucajcie sie tak. Pominęli was przy udoju czy jak haha.

Gość DO INFORMATYKA
47 BREDZISZ JAK 18-LATEK,KTÓRY ŻYCIA NIE ZNA

Gość sebastian.n.p
do matacz co masz na mysli pytając ile to jest dużo

Gość DO INFORMATYKA
INFORMATYK KAMELEON Z CIEBIE I TAK SIE NIE ZMIENISZ PRZESIĄKASZ TYM

Gość wielko-pałkowiec
>Ja ciezko pracowalem zeby miec to co mam teraz. Mi wszystko spadło z nieba. I uroda i pieniądze i bozia dała wielką pałkę. Możesz się zesrać z zazdrości. >W lozku i tak jestes marnym kochankiem. Ja mogę porządnie wyruchać cipkę, a ty nigdy tego nie zrobisz, bo tylko w dupie czuć twoją glizdę. Jestem lepszy. :)

"DO INFORAMTYKA" ty to nawet juz nie wiesz oczym piszesz durna pało. Wszystko ci sie jebie.