Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękne_oczy

SZUKAM FAJNEGO CHŁOPAKA 20-23 LATA :)

Polecane posty

Gość A może być inny ?
Może być 26 latek 180 wzrostu, przypakowany ale bez przesady (82kg), po studiach, z prawo jazdy, zadbany, ubrany dobrze ale bez niepotrzebnego przegięcia , wyglądający młodo, ciemny szatyn, inteligentny, lubiący rozmawiać, obracający się tylko w dobrym towarzystwie, sprawiający trochę wrażenie kozaka ?:)

Gość gertka
Ja mam konto tutaj - http://sympatie.eu/ Przeniosłam się z innego portalu bo chcieli kasy - szkoda gadać. A tutaj jest mnóstwo ludzi i nie muszę nic płacić za korzystanie!

Gość OnonOnon ;D
Hej Mam 18 lat jestem z Gdańska szukam dziewczyny w wieku 15+ tylko woj. Pomorskie GG 11771267 Mateusz

Gość bystra kobieta !
hoho ! to możliwe żeby tu znaleźć faceta? To ja też chce.

Gość Zolnierz22
witaj mam na imie Patryk lat 22 . 180cm dobrze zbudowany brunet o piwnych oczach. szukam stalego zwiazku jestem zawodowym zolnierzem i kucharzem. szukam stalego zwiazku i stabilizacji mam wlasne mieszkanie nie mam dzieci ani rodziny. mieszkam sam czekam na odpowiedz:) scorpo.franck@wp.pl

Gość piekne_oczy
każdy mój chłopak może liczyć na oral i anal ktoś chętny

Gość gość
hej mam 22 lata, 195 cm wzrostu, szczupły, włosy brązowe, bardzo krótkie, mam dwa dyplomy- licencjat z fizjoterapii i inżynier mechanik. pasjonuje sie muzyką i starymi autami. gram na gitarze. lubię podróże. nie palę, pije niewiele ;-) uwielbiam koszule i zegarki na rękę. pracuje jako masażysta- rehabilitant, po pracy często biore prywatne zlecenia. mieszkam sam, wynajmuje małe mieszkanie, mam auto i motocykl :-) co więcej? jestem spokojny, miły i bardzo pozytywnie nastawiony do życia, lubię rozmawiać z ludźmi, żartować i śmiać się. najbardziej cenie u ludzi intelekt i poczucie humoru. pozdrawiam :-) Sławek :-)

Gość JejJej
Hejkaa ;D 20 lat blondyn niebieskie ooczy,179 cm wzrostu ;) chcesz to się odezwij ;)

Gość gość
Ja mam 25 lat i szukam dziewczyny do związku nie za bardzo doświadczonej seksualnie a najlepiej jakby była dziewicą , wiek od 15 do 17 lat.

Gość gość
taki jeden 123 2011.02.05 ona ma już 19 lat to normalne przecież ,że nie jest dziewicą w jakich czasach wy żyjecie ludzie. x Dokładnie. Dzisiaj nie ma dziewic po 17/18 rokiem życia. Z tego co pisze to miała tylko 2 partnerów seksualnych to bardzo mało jak na jej wiek. Większość dziewczyn w jej wieku ma co najmniej 10-12 partnerów seksualnych + 2x tyle koleżanek seksualnych.

Gość Ola Kiwior

Hey szukam fajnego chłopaka i lat 23 lub 24 jestem zainteresowana szukać chłopaka mój nr to 796-960-590 czekam na tel lub SMS od przystojnego chłopaka