Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnhjhjhg

sposoby poznania motylkowej psiutki przed stosunkiem

Polecane posty

Gość bnhjhjhg

Proponuję założyć temat z metodami rozpoznania lasek z cipkami motylkami zanim się ona rozbierze. Będzie wtedy mniej nieporozumień, dupy nie będą się dziwić czemu on nie oddzwonił na drugi dzień i zerwał kontakt, a zboczeńcy lubiący motylki będą mieli jeszcze łatwiej. Według mnie laski z motylkami mają owłosione pośladki więc wystarczy żeby taka się schyliła i pokazała kawałek pleców nad pośladkami - i już wiemy czy warto czy nie.

Marna prowokacja. Odczep się od dziewczyn idioto jeden. Nie każdy musi lubić to co ty. Załóż jeszcze temat jak poznać rozmiar członka przed zdjęciem spodni.

Gość bnhjhjhg
no ale przecież właśnie chodzi o to, że jeżeli ja i miliony mi podobnych będziemy umieli rozpoznać motylkowe kobiety to nie będziemy im serc łamać, a one nie będą się niepotrzebnie z nami puszczać. Nie widzisz w tym nic dobrego?

Gość kasandra774
bredzisz idioto

Gość bnhjhjhg
ciebie może nikt nie wyruchał i zostawił z tego powodu więc nie wiesz o co chodzi - bo my mężczyźni też mamy czasem wyrzuty sumienia że się cały wieczór ściemniało lasce, że jest piękna, mądra i inteligentna, zaciągnęło w końcu do łóżka i co? - patrzysz a tu cipsko z firanami - walisz taką kilka minut i znikasz z jej życia bez słowa. Ona sobie chuj wie co myśli bo jest nieświadoma że powinna zaoszczędzić na kosmetykach 1500 zł i sobie doprowadzić te firany do porządku.

Gość bnhjhjhg
bo dla nas charakter i twój mózg się nie liczy - ważny jest tylko cyc, udo, twarz i cipka

Gość SzalMacicy
wez sobie czlowieku ye*nij barana w muszle klozetowa, parszywy, szowinistyczny pedraku ^^ Jak Ci przeszkadzaja wargi sromowe, to moze zacznij ladowac kolegow w d*pe, nie bedziesz mial "firan". Jak przeczytalam ten post, to je*lam beka, bo patrzac na Twoje wypowiedzi - wiem, ze nie jestem jednak tak popie*****na, jak mi sie wydawalo i trafiaja sie jednak gorsze przypadki odmozdzenia :> Ide o zaklad, ze Twoja morda przypomina jedna wielka "firane" i chetnie zobacze Twoje zalosne genitalia, o ile masz jaja i odwazysz sie je wstawic (w co watpie) Peace&Love tepy g*wnorzerco okolicznych toytoyow :*

Gość szparek
W dupie byłeś i gówno widziałeś. Znałem taką Pannę, co miała włosy na plecach i pośladkach, a cipka słodka bułeczka.