Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka90000

co zrobic?:P

Polecane posty

Gość migotka90000

wybieram sie zaraz do mojego faceta, do mieszkania. jestem jeszcze w pizamie, bo uczylam sie caly dzien. tylko ze nie chce mi sie robic pelnego make upu, ukladac super fryzury.... doradzcie mi czy isc taka saute czy sie 'zrobic'? dodam ze jestem z nim juz 3 lata;p taaaaaak mi sie nieee chceeeee dzis...zrobilam sobie wolne od mizdrzenia przed lustrem....

Gość aaaaaaafffffffffffafasfsafsaf
Idź w piżamie będzie szybciej :P

Gość idź spać, tak będzie
najlepiej :o Jakim trzeba byc zje­bem żeby pytać o takie rzeczy na kafeterii :o:o 🖐️

Gość vbnfnfnjfgjftcj
a widział cie juz kiedys taką "nieogarniętą"?

Gość migotka90000
jasne ze widzial, dlugo jestesmy juz razem. po prostu chcialabym wlozyc dzinsy i koszulke i moc wyjsc.... jestem zadbana , gladka itp.....jesli o to chodzi;p a co do rodzaju pytan. idac Twoim tokiem myslenia, 90% tematow na kafeterii sa od pojebow chyba:P od tego sa takie portale zeby moc napisac czy wlozyc czerwone czy zielone majty. nie pasuje - nie czytaj - nie komentuj, kapisz? znalazl sie sedzie, czy temat fajny, czy nie;p

Gość rggr
chodz paulina szybciej nie stroj się tak ;p

Gość migotka90000
A, jeszcze jedno: umówilismy się, że zaniosę mu coś na kolacje, myślicie, że lepszy będzie schab ze śliwką czy jego ulubiona fasolka po bretońsku? Boję się tylko jakiś soczystych pierdów jak to po fasolce bywa, zamierzamy zacząć dzisiaj kolejny etap w naszym związku jeśli wiecie o czym mówię ;P Sorry, że was tak zadręczam ale jakaś rozkojarzona jestem ;P

Gość migotka90000
podszyw precz!!!!!!!:/ co za bzdury o tej kolacji

Gość migotka90000
Mieszam głową bigos, stwierdziłam że to będzie najlepsze rozwiązanie :classic_cool:

Siedząc tu i odpisując bys zdążyła sie już dawno pomalować, a tak pójdziesz do niego nieumalowana, a później on Cię zostawi dla jakiejś wymalowanej tipsiary :o