Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyymien

jakie sa wg was 3 najbardziej ekskluzywne marki odziezowe ?

Polecane posty

Gość xxxxxxyyy
Wiesz eksluzywny producent marki tez musi z czegos zyc - slyszalas moze o sklepie internetowym net-a-porter - kolekcje prosto z wybiegow pret-a-porte - ty moja droga mylisz odziez haute couture z ta ekskluzywna "gotowa do noszenia" a niektore sklepy internetowe potrafia byc eksluzywne nawet bardzo i widac, ze nie nadazasz za wspolczesnym swiatem - teraz KAZDY kto sie liczy jest on-line inaczej wypadasz z gry slonko:)

Gość stuknijcie sie w lebki
no wiesz , kotus , co dla ciebie jest ekskluzywne, dla mnie jest po prostu drogie i tyle . jak widac nie znasz naprawde ekskluzywnych marek ... :D ale zyj w przekonaniu , ze jestes na topie , zyj ... :D

Gość szook noze
a ci wybrani to myslisz ze to kto? ci co mają kase zwykły czarnuch co zrobi karire sportowiec czy tam raper i sra milionami i juz te ekskluzywne butili stoją otworem w jakim ty swiecie laska zyjesz ? :D ekskluzywne znaczy zawsze drogie a drogie dlatego by jakas tam bekhamowa ;) nie miała takiej samej torebki co pani na kasie i ona za to płaci

Gość szook noze
* butiki

Gość xxxxxxyyy
Taaaa , ja tam az tak eksluzywnych aspiracji nie mam , wiec ty powyzej wcale mi tak nie przygadalas jak ci sie wydaje panienko:P. Czasem jak mi sie cos bardzo podoba z drozszych dzieciecych ciuszkow to kupie malej i tyle a na co dzien glownie GAP, cos z Zary , H&M i upolowane z second - handow. A co do tej eksluzywnosci to nie wiem w jakim swiecie zyjesz, ale Kreatorzy nie zarabiaja kasy na aktorkach i innych "eksluzywnych" osobach jak ci sie w twoim malym misiowym rozumku wydaje tylko na zonach szejkow arabskich , a obecnie na bogatych Chinkach i im sie podlizuja, bo to one wykupuja ich najdrozsze kolekcje . Do korej kategorii ty sie zaliczasz?

jezu chryste :o po cholere dziecku sukienka za 500zł ludzie puknijcie się :o

Gość kupowalam te markowe ciuchy
ja tez zamawialam kilka ciuszkow ze stronach internetowych a niektore kupowalam w sklepach, nie w Polsce oczywiscie. Co do sukieneczki za 500zl:P a dlaczego mam zalowac dla dziecka skoro uwielbiam ubrania i sobie czasami kupuje to i corce kupilam. Teraz juz tego nie robie, czekam az podrosnie a wtedy na pewno dostanie markowe buciki, torebke i sukienke- taki podstawowy zestaw:P Dodam, ze milionerka nie jestem i ubieram sie na co dzien w sieciowkach, ale stac mnie by raz na jakis pojechac na zakupy za granice.

kurcze, to nie chodzi o ŻAŁOWANIE dla dziecka, tylko o logike, kurcze! Przeciez dzieciaczki i tak większość czasu spędzają w domu, a jak juz cos odświętnego ubiorą to albo zaraz poplamią, zmechacą albo szybko wyrosna, bo skoro to tylko ma być 'odświętnie' taki wypas to ile razy założy? Czy te ubrania rożnią sie jakoś tak strasznie jakością od tych za 100zl chociażby? niezbyt...cenę nabija znaczek i tyle. A kogo tak naprawde obchodzi znaczek?? Chyba naprawdę zadufane osoby, które łechce świadomość, jakie to firmowe megadrogie ubranie ma ich dziecko...a połowa ludności i tak nawet nie skojarzy, czy to bazarowe wdzianko czy za miliony złotych. Ludzie... Jeszcze rozumiem kupować markowe, ekskluzywne ubrania dla osoby dorosłej, która ponosi to dłużej bo już nie wyrośnie ani nie zniszczy...Ale dla dzieci??? Jest tyle pieknych ubrań w zwykłym Smyku (który i tak przecież nie jest najtańszym sklepem dla dzieci biorąc pod uwage średnią krajowa zarobków) że naprawdę trzeba już tak wydziwiać i wydawać taką kasę a potem nie wiadomo co z tym robić...sprzedać nie warto bo za polowe ceny lub mniej to żal, oddać za darmo też się trochę nie opłaca....to po co? Żeby 3 razy założyć a potem w szafie żeby mole zjadały? Jeszcze rozumiem gwiazdy showbiznesu, których dzieci sa sawiane na świeczniku i pokazywane w gazetach czy tv...wtedy można przyszpanować jakimśtam Diorem czy innym Versace....

Gość xxxxxxyyy
Dziecku moze po nic -tzn, nie w tej chwili , ale istnieje cos takiego jak zdjecia , na pewno jak bedzie strasza to doceni :) , no i jeszcze na pamiatke mozna sobie zostawic , niektore rzeczy sa takie , ze moze je kilka pokolen nosic. Ja uwielbiam mode i np. ciesze sie, ze na zdjeciach z dziecinstwa zawsze mamy ladne ubranka (tata przywozil z zagranicy i mama na sporo szyla) a nie takie szare PRL-owskie, a jako nastolatka to w siodmym niebie bylam jak znalazlam na strychu u dziadkow dzinsy mojej mamy ze Stanow plus buty koturny i super sukienke szyta na miare u krwawcowej i wszystko mi idealnie pasowalo:) chociazby po to warto czasem wydac te 500 zl na sukienke dla dziecka :)

a co do ekskluzywnosci to o niej swiadczy cena, placimy za marke, bo wiemy, ze bedziemy w posiadaniu czegos co jest dla wiekszosci nieosiagalne, cos co jest w wersji limitowanej wiec malo osob to nabedzie. Chec posiadania takich rzeczy moze byc snobistyczne owszem, ale bez przesady, bo przeciez nikt nie nosi torebki Diora do supermarketu. Na zwykly spacer tez raczej nie wklada sie dziecku ciuszkow za klikaset zl

moja corka nie siedzi ciagle w domu i nie siedziala. Duzo podrozujemy. Sukieneczki i nie tylko przydawaly sie na rozne uroczystosci, rodzinne i nie tylko, do zdjec jak juz zostalo to wspomniane. Uwielbiam ubrania, uwielbiam roznych projektantow i lubie miec cos dla siebie z takich ubran. A skoro ja mam kiecki od znanych projektantow to moja corcia nie moze byc gorsza:P Tak myslalam, ale jak wspomnialam juz dla niej nie kupuje,czekam az podrosnie, bo za szybko wyrasta a ubranka niestety zalegaja w szafie i pewnie pozostana tylko pamiatka z dziecinstwa:)

Gość lady- bird
ladybird---- o matko o malo trupem nie padlam jeden z najtanszych sklepow w uk:D:D:D:D Next no moze i drozsze ale tez dostepne tak samo jak h&m i gap:) Ale to LADYBRID mnie rozwalilo do lez

Gość lady- bird
moje drogie panie otoz nie kumam w niczym tego jak to niekotrzy uwazaja ze na dziecko szkoda tyle kas hmmmm a czy ty jedna z druga jak kupisz sobie kiecke z diora to latasz w niej do smierci????????????Nie zapewne bo po jednym sezonie nie modne!! Ale dziecku to szkoda bo za kilka miesiecy wyrosnie hm no coz ja mam syna i uwielbiam mu kupowac ciuchy firmowe np koszulke lacosty albo inne na codzien chodzi w ciuchcach nextu i gapie oraz h&m nieraz kupie cos w tesco ale wiem ze jakos tego jest do d...nie nic zlego w tym ze kupuje dziecku to co uwazam ze lepsze a skoro sobie zakladam koszulke z nexta to dlaczego dziecko cale latao ma chodzic w czyms z lumpeksu?bo szkoda??nie kumam tej teori tak powszechnej na kafe:)

Gość blumarine
Do tej panny, ktora twierdzi, ze ekskluzywne marki nie sa sprzedawane w internecie: To moze oswiec nas, ktore wg ciebie sa takie ekskluzywne, ze ich w internecie nie doswiadczymy? Co do jakosci rzeczy: mam w szafie najrozniejsze marki: od H&M (ktory sie mechaci po 2 praniach) przez Zare, Esprity, po Burberry, Blumariny, Monnalisy i Diory. Biorac do reki cos z H&M i cos od Monnalisy czy Hilfigera z ZAMKNIETYMI oczami bym ci powiedziala, za co dalam wiecej pieniedzy. Roznica w materiale jest ogromna! Kupowane przeze mnie drogie ubranka nie rozciagaja sie, nie mechaca sie po kilku praniach i sa fantastyczne w dotyku. Do tego swietnie sie piora. Chociazby dlatego warto je kupic. Tuniki zakupione w HM wlasciwie po 1-2 praniach wysortowalam- wygladaja jak noszone przez 3 dzieci, a mam je raptem od 2-3 tygodni.... :o Moda ekskluzywna nie musi byc noszona tylko od wielkiego dzwonu. Ja corke ubieram w te ubrania na codzien- na plac zabaw, na spacer, do przedszkola, po domu itd. Kupuje jej wygodne ubrania- bluzeczki, spodenki, sukienki itd. Wszystko nieudziwnione, nadajace sie do codziennego uzytku. Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Jak ktos ma inne priorytety lub woli przeznaczyc pieniadze na inny cel, bo np. mu sie nie przelewa lub nie przywiazuje wagi do mody, nie zrozumie tego, kto chetnie widzi siebie i dziecko super ubrane.

Gość lady- bird
popieram pania wyzej mimo tego, iz nie jestem bogata, to uwazam ze wole dac wiecej ale neich syn w tym chodzi dluzej i niech to wyglada.kiedys zakupilm body w entliczku petliczku i co kilk pran i dzis uzwyam jako szmatki do kurzu bo wstyd dziecko w to ubrac. Uwielbiam kiedy jest ladnie ubrany a jego ciuszki sa w ladnych kolorach, nie widze powodu dlakotrego moj syn ma chodzic w czyms co wyglada nie ladnie skoro moze chodzic w czym estetycznym wygodnym z dobrej jakosci materialu

sluchajcie, ja tez uwielbiam jak mój synus jest ubrany w fajne ubranka z ładnymi kolorami o materiale trwalym, delikatnym i wygąldającym jak nowy po kilku praniach. Sama niecierpie lumpeksów ani ubranek które 3 razy założone nadaja się do kosza bo porozciągane i zmechacone. Synek ma wiele fantastycznych ubrań i też potrafię z zamknietymi oczami odróżnić te droższe od tych tańszych i jestem w stanie więcej wydać na strój dla dziecka niż swój ALE bez przesady, ludzie! Nie klepię biedy, kupuję wszystko na co mam ochotę, ale zdecydowanie wolę ZAINWESTOWAĆ pieniądze w jakieś konkretne rzeczy, ubrania firmowe i wydawanie na nie milionów nie są dla mnie sensem życia, dla mnie ubranie to wartość przemijająca i w życiu by mi nie przyszło do głowy żeby kupowac cos tylko ze względu na metkę żeby poszpanować przed innymi w piaskownicy czy w parku, gdzie pies z kulawą nogą interesuje się tym w co jest ubrane moje dziecko. To dla mnie straszna 'marność' i tyle. Mam totalnie gdzies i podejrzewam, że połowa świata również to, czy mój synek ma coś z limitowanej czy nie limitowanej kolekcji i mam gdzies to, czy ktoś to jeszcze bedzie mial oprocz mnie czy nie...Może jak bym mieszkala w Mediolanie albo Paryżu gdzie tam rzeczywiscie jakis większy odsetek spoleczenstwa moze sie znac na aktualnej modzie, kolekcjach i projektantach to może i bym dbala z wiekszą precyzją o te metki za pazucha czy na klapie. Ale tu gdzie mieszkam nie ma to kompletnie znaczenia dla innych więc kupuje rzeczy porządne ale i w rozsądnych cenach po prostu.

Gość blumarine
Moi znajomi/rodzice dzieci z okolicy nie maja pojecia, w czym chodzi moje dziecko, bo kupuje ubranka, na ktorych nie ma reklamy firmy. Zreszta wiekszosc z nich- nawet gdyby zobaczyla metke czy napis- i tak by nic z nim nie kojarzyla, bo oni ubieraja swoje dzieci najwyzej w Esprity i moda sie nie interesuja. Wiec widzisz, ze nie kupuje tych ubran, zeby kogos zazdrosc zjadla. Kupuje, bo mi sie podobaja i tyle.

Gość Rzucie linki
Gdzie dostane Diora, D&G, Armani, Kenzo itd. dla dzieci - wklejcie linki:) Tych ekskluyzwnych:) Tylko takich bardziej znanych, bo sie nie znam, a wyprzedaje po dzieciach potem ubrania. Moje chodza w Next i nigdy nie myslalam, aby kupowac im cos markowego ale moze bym sie szarpnela tak dla lepszego samopoczucia ;)

Gość lady- bird
ja takze kupuje po to aby moj syn , mial wygode w noszeniu i jakos byla dobra, nie robie tego po to aby kazdy widzial ze moj syn ma ciuchy jakie stam, nie robie to dla niego i bo tak lubie, owszem nie jest to prioryte i nie rezygnuje z jedzenia lub wakacji bo ciuchy musze kupic kupuje tyle ile potrzeba i tak zebym nie zalowala ze dalam 40zl i nadaje sie do kosza. wole dac raz a porzadnie:)

Gość xxxxxxyyy
Zajrzyj na strone Childrensalon - maja tam wszystkie wymienione przez Ciebie marki plus jeszcze kilka i wysylaja do Polski.

Gość blumarine
Np. tutaj: dior: http://www.raffaello-network.com/raffties/list_products.php?rangeid=886&prodrange=Baby%20Dior%20Kids%20Clothing d&g: http://www.raffaello-network.com/raffties/list_products.php?rangeid=646&prodrange=Dolce%20&%20Gabbana%20Kidswear armani: http://www.raffaello-network.com/raffties/list_products.php?rangeid=595&prodrange=Emporio%20Armani%20Kids%20Clothing%20&%20Shoes To pierwszy link jaki mi wyskoczyl. Ja w tym sklepie akurat nie kupuje, ale widac, nie trudno o takie towary w necie.

Gość Luksusowy Dzieciak
Zapraszam do sklepu Childrensalon Największego sklepu internetowego z luksusowymi kolekcjami najlepszych projektantów mody dla dzieci w wieku 0-16 lat. Bez problemów wysyłamy zamówienia do Polski i bez problemów akceptujemy zwroty jeśli ubranka nie podobają się z jakiegokolwiek powodu. Jeśli język polski ułatwi kontakt, proszę wskoczyć na LIVE CHAT i poprosić o Annę Pozdrawiam. Zapraszam również na polskiego bloga poświęconego luksusowym markom dla dzieci: http://luksusowedzieciaki.blogspot.com/

Gość gość
Next ,S Oliver? Ekskluzywne marki? Gdzie ty zyjesz? Wies zabita dechami? Hermes, Louis Vuitton, Prada,Jil Sander Z tanszych: Marco Polo,Tommy Hilfiger,Lacoste(ujdzie)

Gość ekskluzywne-w przyzwoitej ceni
to dla mnie " Mayoral !!!!!!!!!!!!! nie wiele z was stac na ciuchy tej marki:) więc nie wyjezdzajcie tu z markami dla diw :D

Gość lollitte
tani armani,kop ciuszek :) to moje ulubione marki I nawet mnie stac

Gość Eglarest
Gucci, Dolce&Gabbana, Versace, Armani, Saint Lauren, Prada, Valentino, Loewe, Givenchy,DSquared2, Kenzo, Tom Ford, Stella Mc Cartney,izabela Marant, Guseppe Zanotti, Brooks Brothers, Clavin Klein.

też uważam jak ktoś wyżej, że ekskluzywne to znaczy dla bogaczy, a nie że tylko drogie, na zamówienie bogaczy i drobni konsumenci go nie interesują. a jakie to sa te marki - nie wiem, pewnie to co noszą np. hamerykańscy celebryci. moje tygrysie futerko jest ekskluzywne;)

Gość gość
Hermes ( Hermes Birkin Himalayan torebka kosztuje 380 tys.zl) Chanel, Christian Louboutin, Jimmy Choo, Valentino, LV, Manolo Blahnik, Gucci, Prada, Chloe itd....

Gość gość
Pepco, Lidl, Biedronka - może nie są stricte odzieżowe, ale jak rzucą ciuchy, to są świetne!