Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyymien

jakie sa wg was 3 najbardziej ekskluzywne marki odziezowe ?

Polecane posty

Gość wyymien

?

Gość baskabas
Trusardi, Simple, Lacoste

Gość mama sarity łucji
zara (kiedys) chanel, lacosta,luis vito,prada.

Gość mama sarity łucji
oj ja z inych rzeczy na kaffe bardziej! niz luis vito:)

Armani, D&G, Versace, Lacoste i wszystkie ubrania indywidualnie projektowane :) w tym rekodzielo

Armani (kiedys widzialam sliczny sweterek na niemowlaka r 62 600 zl chyba bym zdurniala tyle dac) ,,D&G ,Versace tak ale czy Lacoste ? hmm nie sadze by to byla nie wiem jak ekskluzywna marka jak szukalam butow sportowych no 500 zl chyba nie jest jakas ekskluzywna cena bo i adidas i nike takie ceny maja niektorych modeli a nie sa to ekskluzywne marki.. A na pewno do takich to ani next wg mnie ani h&m sie nie zalicza.Maja normalne ceny przeciez

Gość ja nawet nie sadze
aby mozna bylo porownywac dolce i gabbane do versaciego:D no moooze w jakims procencie napewno, ale bez przesady. a z tym ladybird czy next to kolezanka pojechala:D ladybird to jedne z najtanszych sklepow dzieciecych z zupelnie przecietnymi ciuchami

Gość wydaje mi sie ze powinny sie t
u zaliczac ciuszki produkowane w limitowanych ilosciach seriach, bo kryterium gustu jest rozne dla kadego, najbardziej eksluzywne to te ktore sa pojedynczymi egzemplarzami, to wg mnie :) z pewnoscia zadne H&M i Next nie moga zaliczac sie do dobr luksusowych, ale juz Lacoste ma limitowane serie, podobnie wbrew pozorom Adidas, aczkolwiek ja sie sklaniam do tego by marka miala tylko limitowane niewielkie ilosci modelu a nie sieciowa produkcje plus limitowana serie

no własnie dlatego mowie ze adidas i lacoste sie tu nie zalicza.. hmm versace itd juz ze wzgledu na sama cene jak dla mnie sa luksusowe no bo jak pisalam na sweterek dla niemowlaka 600 zl bym sobie nie pozwolila nawet jakbym miala miliony bo wydaje mi sie to bezsensu ... jeszcze czekac a ktos napisze ze early days to luksus hehe:)

Gość greta garb-ata
lumpex szmateks grosik

Gość xxxxxxyyy
Little Marc Jacob, Tartine et Chocolat, Jacadi, Benetton - czy najbardziej ekskuzywne nie wiem - ekskluzywne na pewno - a dlaczego te a nie Dior lub Burberry - bo mi sie bardziej podobaja:)

Gość ja pieerdziele
przejrzałam wymienione przez ciebie stronki ubranka dziecie szok to jest to co mi sie podoba ale to juz chyba tylko dla arystokracji takie ceny/ubranka

Gość nie uwazam ze znajomosc
Miniman,Marese,Zuccheroe Filati

Gość ja pieerdziele
nie nie te są byle jakie nawet ich stronki są byle jakie

Gość kupowalam te markowe ciuchy
dla dziecka. Juz nie bede wymieniac marek i niestety zalegaja mi teraz w szafie. Bo przeciez nie wystawie na allegro sukieneczki za 80zl, za ktora dalam 500zl a nikt tez mi za 300 czy 400 nie kupi. Oddac tez mi szkoda komus bo nikt nie bedzie przykladal wagi do marki i nie bedzie szanowal. Teraz juz kupuje tylko w sieciowych sklepach, ale jak mala bedzie starsza to z pewnoscia znowu dostanie kilka sztuk naprawde markoych ubran:)

Gość senne marzenie...
ja uwielbiam dla dziecka kupować w benettonie :)

Gość nie uwazam ze znajomosc
bo to nie sa ich stronki, ciuszki przewaznie mozna kupic w butikach,ale bardziej mi sie podobaja niz inne. Jeszcze Oilily bym dodala do tej listy

Gość xxxxxxyyy
Ja tak jedno, dwa ubranka na rok z tej naprawde gornej polki lubie kupic - ale nie jakies super , elegancko wyjsciowe tylko takie na codzien, bo szkoda wydac tyle kasy by lezalo i czekalo na okazje - teraz mam upatrzona sukienke Jacobsa i mala napewno ja tak znosi, ze nie bede zalowala, ze tyle dalam - i w sumie fajnie jest zachowac kilka takich malenkich ciuszkow na pamiatke a te na pewno beda lepsza pamiatka niz ciuchy z primarka.

Gość czy jaak
a gdzie to kupujesz ? on line?

Gość xxxxxxyyy
W necie.

Gość blumarine
Wg mnie blumarine http://www.blumarine.com/#/it/collection/bambina-collezione-bambina-primavera-estate-2011/miss-blumarine-collezione-bambina-primavera-estate-2011 monnalisa http://www.monnalisadreams.com/index.php?cPath=122 il gufo http://www.ilgufo.it/ Uwielbiam te marki i kupuje- w rozsadnych ilosciach, bo nie chce pojsc z torbami. A jak corka wyrosnie, sprzedaje na ebayu- z opcja sprzedazy miedzynarodowej. Ludzie z calej Europy rozbijaja sie o te ubrania i oferuja naprawde spore sumy.

Gość Kenneth Cole
a ja lubię marki Kenneth Cole Guess Ralph Lauren Moze nie są to super ekskluzywne marki ale jakość świetna i cena czasem przyzwoita.Oczywiscie pisze tu o ubrankach dla dzieci.

Gość szook noze
ale ceny ? ja pierdzielee

Gość Anulsia
wójcik

Gość stuknijcie sie w lebki
panienki , marki wzmieniane przez was sa pewnie drogie ale raczej nie eskluzywne, skoro jak widac mozna je kupic w sklepach internetowych, nawet niekoniecznie na stronie danej marki ! ekskluzywna marka nie sprzedaje swoich rzeczy byle komu, a juz na pewno nie sklepom internetowym, gdzie klientem moze byc KTOKOLWIEK . ekskluzywne nazwy maja swoje butiki dostepne dla wybranych , sprzedaja na zamowienie limitowane sztuki . wiec o czym wy tu mowicie? :D