Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyymien

jakie sa wg was 3 najbardziej ekskluzywne marki odziezowe ?

Polecane posty

Gość gość
Markowe ciuchy...hm ostatnio kupiłam dZiecku buty sportowe na halę dałam 160 zl a to szajs....wierzch ze sztucZnej skóry...A fe...taka sama jakość mam na rynku za pięć dych. I jeszcze wulgarna lyzwa na pół buta wyrysowana....A dlaczego je kupiłam? Bo syn wymyślił sobie zajęcia sportowe i o tej porze roku nie było w żadnym sklepie butów w jego rozmiarze a ja potrzebowałam buty na już....a najbardziej mnie boli ze gdzieś w AZji przy produkcji tych butów pewnie pracowało dZiecko w wieku mojego syna...za miskę ryżu..

Gość gość
Gucci, Prada, Chanel A ja sie ubieram i uwielbiam - Zara, Mango i... w naszej polskiej by Insomnia :)

O tak - Prada przede wszystkim. A kupujecie od nich buty? Tutaj: http://bymotyl.com/9_prada możecie zamówić obuwie tego producenta. To sklep internetowy, który ma także oddział stacjonarny we Wrocławiu. Znacie by Motyl? Jeśli nie, to koniecznie zapoznajcie się z ich ofertą - sprzedają luksusowe obuwie renomowanych firm.

Gość Iwona1985
Wg mnie najbardziej ekskluzywną marką ubrań jest marka Into The White - zobaczcie tą odzież w sklepie http://white-raven.pl

Gość Paula3377
Według mnie najbardziej ekskluzywne marki to Hermes, Gucci, Dior, Chanel, Valentino, Prada, Yves Saint Laurent, Fendi, ceny tych ubrań są bardzo wysokie, dla bogatych ludzi.

Gość gość
Brioni i Loro Piana Zobaczcie ceny tych firm! Chanel czy Prada to marki dla sredniakow!

Gość gość
Najbardziej "eksluzywne" czyli mające najlepszy stosunek ceny do jakości to taka średnia półka cenowa typu Ba&sh, Kookai, Ikks, Caroll, the Kooples... Wszelkie Prady czy Hermesy to wydawanie pieniędzy na metkę i reklamę, jakość za tym absolutnie nie idzie.