Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaajksahdu

Przyjaciółka podrywa mi faceta !

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaajksahdu

Nie wydaje mi się to, podrywa go, robi to przy swoim chlopaku i przy mnie, dzwoni do niego (!), na sile chce sie spotykac, kiedy jestesmy we 4 caly czas pod jakims pretekstem siada obok niego, czyni aluzje, bez przerwy, gada o seksie patrzac mu wymownie przy tym w oczy. jej facet nawet chyba zaczal cos zauwazac bo powiedzial jej zeby sie tak nie zachowywała. Nie zwroce uwagi ani jej ani mojemu facetowi, bo ona sie wykreci a on też zbagatelizuje problem. ostatnio co raz częściej mówi o niej, pyta o nią itd. To moja najlepsza przyjaciółka opowiadam jej szczegóły z mojego związku, wie o tym co on lubi, co go kręci i akurat przy nim porusza te tematy, oczywiście w każdym zdaniu podkreśla, że jest lepsza ode mnie we wszystkim, ciągle się na niego gapi, Boże ja zwariuję ;(;(

Gość aaaaaaaaaajksahdu
;(

Gość hmmm ale
to masz problem, bo nawet jeśli skończysz ze spotkaniami we czworo ona i tak znajdzie sposób by to przypadkiem spotykać lub będzie do niego dzwonić a zagrać w otwarte karty nie? jeśli rzuci jakąś aluzję z podtekstem seksualnym patrząc mu w oczy nie możesz po prostu zareagować otwarcie? halooo ale o co chodzi? chcesz zrobić loda mojemu /wstaw imię/? może tu i teraz? ale jakoś z żartem to powiedz

Gość volga_jasnowidzaaa
dziwna ta wasz przyjaźń:O

Gość dryyyyn
kobity sa okropne, sama jestem kobieta i to stwierdzam...mialam podobna sytuacje , pseudoprzyjaciolka hamsko probowala mi odbic chlopaka!! Olej ta dziolche ! to nie przyjaciolka!

Gość Ladna mi przyjaciolka...
Ja bym takiej nawet czesc na ulicy nie powiedziala, a co dopiero spotykac sie z nia i jej zwierzac... brrr

Może właśnie chce Ci zrobić przysługę, durnoto jedna.

Gość pdpdpdp
Ożeszszs jaka patologia :o

Gość Yattleya
''To moja najlepsza przyjaciółka '' na pewno nie, laska cie wykorzystuje a facetowi sie to podoba mozesz sprobowac szczerze z nia i nim pogadac, poplakac,potlumaczyc i zobaczyc jak zareaguja aczkolwiek nie chce cie martwic ale jak facetowi sie to podoba to mozliwe ze kolezaneczka dopnie celu, wiec moze czas zaczac jej unikac?