Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orchidd

Plamienie zamiast miesiączki potem negatywny test Beta

Polecane posty

Gość orchidd

Hej! Proszę pomóżcie!!! Mam problem ponieważ w 40 dniu cyklu zamiast miesiączki pojawiło się plamienie (najpierw ciemny róż, potem brązowawe aż do jasnego różu) które trwało 2 dni. Była to tak niewielka ilość, że nawet podpaska była zbędna. Po 3 dniach zrobiłam test Beta, ale niestety ciąży nie potwierdził. Czy jest możliwe, że był zrobiony za wcześnie? Dodam że od 3 miesięcy staramy się z mężem o dziecko. Nie miałam nigdy w życiu żadnych plamień ani zaników miesiączki. Moje cykle są różne, między 33 a nawet 40 dni. Trochę się martwię, bo brzuch pobolewa mnie od 1,5 tyg, od 4 dni piję jak wielbłąd, miesiączki brak a test nie potwierdził ciąży

Gość houifg[or
ale ty robiłaś beta w laboratorium czy domowy test sikany?

Gość orchidd
W laboratorium.

Gość houifg[or
najprawdopodobniej spóźnia ci się okres, jak do tyg nie dostaniesz to powtórz betę

Gość orchidd
dzięki za odp! strasznie się martwię bo nic takiego nigdy nie miałam, a najgorsze jest to że nie mam żadnych objawów PMS, które zawsze mi towarzyszą przed miesiączką:( co jakiś czas odzywa się tylko ból w podbrzuszu no i to niesamowite pragnienie, którego ni da się zaspokoić...