Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kostuchna

ZDRADA PARTNERA- PROSZĘ O POMOC

Polecane posty

jakby to powiedzieć.. jego rodzice po rozstaniu mojego faceta i jego powrócie do mnie nie są chyba z tego zadowoloni do końca.. bynajmnej mam takie wrażenie.. w święta byłam ze swoją rodziną a on ze swoją.. sylewster- nie czułam się na siłach żeby gdziekolwiek iść a on powiedzmy zobowiązał się do bycia u brata i robienia za kierowcę.. chociaż to też mi się dziwne wydało..

Gość joi bt
no to napiszę jak poprzednik mój: facet jedzie na dwa fronty.

Gość joi bt
jesteś z nim w ciąży, święta i sylwka spędzacie osobno. Facet znika na całe dnie, pewnie i noce. Dostaje dziwnego smsa od byłej... zadzwoń do niej. zapytaj.

Gość joi bt
albo jego "postaw pod ścianą". sprawdzałaś jego telefon? nie rozumiem, byliście długo razem, nie macie wspólnych znajomych? kogoś, kogo możesz spytać co jest grane?

Gość joi bt
będzie dzisiaj u Ciebie czy "coś mu wypadło"

telefon sprawdzałam i nic nie znalazłam.. ale widomo, wiadomości można usunąć.. pytałam się naszych współnych znajomych no i mówią, że nic im nie wiadomo na ten temat..

Gość to nie jest normalne,
skoro mieszkacie blisko siebie to jakos nie ogarniam, ze nie wiesz co sie dzieje. wspolnych zanjomych nie macie, jakiejs kolezanki ktora moze ci chociaz potwierdzic, czy facet zdradza czy nie?

kiedy byłam na uczelni to napisał mi, że jedzie do brata a to było koło 10 i do tej pory brak kontatku, bo rzekomo zostawia telefon pod ładowarką w domu..

Gość joi bt
strasznie dziwny ten Wasz związek, chyba czeka was długa i ważna rozmowa co? kiedy zamierzacie razem zamieszkać? czy facet się miga? co do znajomych to zalezy czy to bardziej Twoi znajomi czy jego, bo jak jego i wiedzą o ciąży to mogą go kryć.

Gość to moze nie byc tamta
dziewczyna tylko inne. facet moze Cie zdradzac z kim popadnie, na baletach itp.

mamy współnych znajmoych i nieraz z nimi rozmawiałam na ten temat.. próbowali się czegoś dowiedzieć i zawsze mówili, że nic takiego się nie dowiedzili.. dobrze, mieszkamy koło siebie, ale oboje mamy pracę, ja mam jeszcze studia i nie siedzę 24/7 przed jego mieszkaniem..

dzieci, dzieci... nie odpowiada ci to? za duzo niejasnosci? to po cholere z nim jestes? tylko mi nie pisz o milosci, bo sie zbeltam.

pod koniec marca planujemy już się wprowadzić do wspólnego mieszkania, to kwestia urządzenia wszytskiego, spakowania rzeczy i przeprowadzki.. Znajomi- różnie; i z mojej strony i z jego. Nastwiam się na tę rozmowę.. Chciałabym jutro, ale jak to wyjdzie to nie wiem. pewnie nic..

Gość powiem z wlasnego
doświadczenia. Też byłam z takim w ciąży. Jechał na dwa boki. Dziewczyna z którą się spotykał nic nie wiedziała o mnie. Jak się dowiedziała, to kopnęła go w cztery litery. Niestety, rzeczywistość jest brutalna. Szkoda tylko, że będąc w ciąży musiałam tyle łez wylać i zamartwiać się. Uwierz mi na słowo. Będzie dobrze, ale bez niego. Znajdziesz jak ja, swoją prawdziwą miłość i będziesz jeszcze szczęśliwa!

Gość i co? sprawdziłaś go jakoś?
zdradzał czy nie?

Gość podniosę, bardzo ciekawa jeste
up