Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninjuni

umowa o prace, a wziecie kredytu - pytanie

Polecane posty

Gość ninjuni

Czy jesli bede miala umowe na zlecenie, to bede mogla wziac kredyt?

Gość i sru i fru
Cześć .Ja pracuję na umowę zlecenie i przyznali mi kredyt.Brałam w PKO Bank Polski.Tyle że decyzja była na drugi dzień po złożeniu wniosku

Gość kkkiiikkkaaa
Zależy w jakiej kwocie kredyt, bo jak 15000zł na urządzenie nowej kuchni, to pewnie ci dadzą, ale jak 300000 na nowe mieszkanie to już nie. To chyba oczywiste, a jak chcesz się dowiedzieć to zadzwon do banku, zamiast tu pytać.

Gość ninjuni
Dzieki i sru i fru.

Gość ninjuni
boję się pytać w banku, jeszcze nigdy tam nie byłam

Gość ninjuni
kkkiiikkkaaa, jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to zamilknij🖐️

Gość kkkiiikkkaaa
Przecież ci odpowiedziałam, widzę, że z czytaniem ze zrozumieniem u ciebie kiepsko. Wyjasnię jeszce raz łopatologicznie. Jesli chcesz wziac mały kredyt (taki do 20000zł moim zdaniem) to ci dadzą. Oczywiście zalezy to od banku. Nikt z nas nie pracuje we wszystkich bankach, więc ci konkretnie nie odpowie. Natomiast jeżeli myślisz o kredycie hipotecznym, to od razu możesz sobie darować, bo przy umowie-zlecenia nikt ci takiego kredytu nie da. Nie sprecyzowałas pytania, więc nie potrafię ci konkretnie odpowiedzieć. Już rozumiesz, czy dokładniej wyjaśnić?:(

Gość i sru i fru
a nie ma sprawy.ja brałam 6000pln ,nie musiałam dawać żadnych zaświedaczeń o zatrudnieniu tylko w dokumentach wpisać dane zakładu pracy i telefony.Mogą dzwonić i pytać czy faktycznie tam pracujesz.Jak dobrze pamiętam to trzeba podać też jakie się ma zarobki.Ta kobieta w banku coś mówiła,że rzadko się zdarza,że odrzucają.Zapewne dostanie sz różne propozycje typu na jaki czas i jakiej wysokości rata itp,,więc może przemyśl sobie jak długo byś chciała go spłacać.Ja mam tak,że nie muszę latać co miesiąc z kasą do banku,odciągają mi co miesiąc z wypłaty bo brałam w tym co mam konto,