Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera jasna......

Skok w bok..

Polecane posty

Gość cholera jasna......

Wiem ze to juz tu bylo i to tysiace razy, dlatego nawet nie oczekuje ze ktos mi odpisze.. Chce to w koncu gdzies z siebie wyrzucic bo az mi wstyd powiedziec o tym znajomym Facet zdradzil mnie po 4 latach bycia razem.. Jednorazowy skok w bok. Nawet nie zna imienia tej dziewczyny. Jestem zalamana i placze od tygodnia. Jak mogl po tylu latach przekreslic wszystko z pierwsza lepsza?

Gość Iluttenka
Widocznie jakoś zawiniłaś.

Gość cholera jasna......
oczywiscie ja nie twierdze ze jestem bez winy. zreszta powiedzial mi ze dlatego ze byl na mnie zly. ale chyba wszystkie problemy mozna rozwiazac przez szczera rozmowe a nie po prostu puscic sie z pierwsza napotkana chetna...

Gość dallilla
faceci wszyscy zdradzają

Gość dsfhdhyuh
wszyscy faceci to swinie

Ja zawsze sobie powtarzam, ze dla mnie kazdy facet to swinia. Kazdy facet ma cos hamskiego w sobie, ale to nie zmienia faktu tego, ze z powodu klotni w zwiazku musi odrazu leciec do innej i sie gździć, ze tak powiem. To nie jest zadne wytlumaczenie, ze byl na Ciebie zly, ja pierdole co za pajac... sory, ale dla mnie to nie jest wytlumaczalne i nie mow mi jeszcze, ze mu wybaczylas? a powiedz mi pocalowali sie czy poszedl z nia do lozka? dla mnie jedno i drugie to zdrada, niewazne jaka, calujac sie z kims dzielisz sie swoja slina, jezykiem, uczuciem takze, do lozka z kims idac to samo, uczucie jeszcze bardziej gorące, bo jest wiele osob takich co mowia ze pocalunek to dla nich nie zdrada....