Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholerra

rzucil sluchawka

Polecane posty

Gość cholerra

w sumie to nawet sie nie poklocilismy, obydwoje bylismy w zlym nastroju i tak wyszlo... myslalam, ze zaraz oddzwoni, przeprosi i pogadamy jak ludzie, ale pewnie juz dzis nie zadzwoni jeju jak mi zle, jak mi smutno, chyba patrze na nasz koniec... chcialabym miec serce z kamienia...

to czemu ty nie zadzwonisz? czemu ty nie przeprosisz?

Wszystko jest ludzkie [z głupotą łącznie, a z naiwnością nadzwyczajne] Będziecie razem. Nic sie nie bój, nic sie nie martw. A na sumienie, alkohol, lub blant. Pamiętaj. Jak facet trzeska drzwiami to, tylko znaczy szczęście!

Gość cholerra
no bo to nie ja przerwalam mu w pol zdania rozlaczajac rozmowe... potraktowal mnie zle, a ja mam go przeprosic? no chyba to by byla lekka przesada? chce mi sie plakac, nie chce do niego dzwonic i plakac :( nie wiem czym mam sie zajac, jest dzisiaj cos fajnego w tv? chce sie oderwac od tego wszystkiego...

Gość cholerra
Pamiętaj. Jak facet trzeska drzwiami to, tylko znaczy szczęście! w jakim sensie - ze juz sie nigdy nie pojawi, czy ze to znaczy ze mu zalezy ?:) alkohol? nie- jutro czulabym sie 10razy gorzej jeju, ale blant by mi sie przydal :D

ale to tobie jest z tym zle. piszesz, ze mieliscie kiepskie humory. a wiec wina lezy z dwoch stron (jesli mozna mowic o winie). nie chcesz dzwonic - przespij sie z problemem. a jutro zadzwon i zapros na kawe, przy ktorej mozna pogadac. NIC NA SILE. pomyslalas, ze chlopina moze miec jakis problem?

Gość cholerra
mnie jest z tym zle, ale w tej sytuacji nie mam zamiaru sie narzucac tak, ma problem - swoje ego przerosniete

Daj sobie troche czasu, może jemu też jest z tą sytuacją źle i pierwszy się do ciebie odezwie. Przespij się z tym a jutro jak się nie bedzie odzywał to zadzwoń do niego i porozmawiaj na spokojnie. Wina jest po obu stronach, zobaczysz że wszystko będzei ok

Gość cholerra
dzieki to jest dorosly facet, a ma takie zagrywki... i raczej dusi wszystko w sobie, a ja sie martwie, zastanawiam, analizuje... to mnie wykonczy kiedys kurde musze sie od tego oderwac, ale nie wiem jak

Gość cholerra
nie zadzwonil, pewnie nie zadzwoni przez pare dni mam dwa wyjscia - albo go oleje totalnie i to bedzie koniec albo mu wysle jakiegos sma czy cos i to dzis zalatwimy... ale on musi zadzwonic co moge mu napisac w smsie? ze mi przykro? ze chce pogadac? nie bedzie to zalosne??