Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaK

Jestem zazdrosna o narzeczonego :(

Polecane posty

Gość zmartwionaK

dziewczyny mam problem prosze pomóżcie mi go rozwiązać....otóż jesteśmy po kryzysie, jakoś się dogadaliśmy i jestesmy dalej ,ja się staram nie reagowac emocjonalnie itd.... domojego ukochanego zaczęła podbijac dziewucha ,pisała mu na priv na fb ,pierw takie niewinne co słychac ,ze by poszla na soczek (przypałętala się na jego urodziny,ktore poprawial w gronie kumpli) pisala,ze by chciala znów taką imprezę, potem znow jak tam sie czuje , następnie co u niego ,czy idzie znią do klubu ...ja widzialam te wiad bo sie nie wylogowal ode mnie z kompa! pierw mowil,ze jej nie zna a potem ,ze tak ,ż enie ma o niej dobrego zdania , w koncu napisal od siebie ze mna,zeby do niego nie pisala,bo ma narzeczoną. W tajemnicy przed nim tez wyslalam jej 2 wiadomosci,zeby znalazla inny obiektz ainteresowania i ,ze nie ma klasy.Odp mi,ze nie kreci do mojego,ze to tylko kolega ta 2 razy sie widzieli i kolega! no żeszszsz. a potem ,żebym jej nie obrazała ,bo jej nie znam itd.... to było wczoraj a dzisiaj do niego na poczte jakas kur! wyslala maila czesc kotku! wiem,ze bardzo kochasz swoja niunię! dasz się namowic na mily wieczor?przesylam fotkę a tam taka zdzira w staniku i stringach na łożku ! brzydko zrobilam,ze weszlam na jego poczte i go sprawdzam ale ja juz nie mam siły na to:( myślicie,że to ona?specjalnie tak napisala>? bo na fb moj ma swoj adres mail tak więc się tylko domyślam.... co o tym sadzicie?wzielam i wykasowalam to od razu. takie cos pierwszy raz sie zdarzylo , 7 lat nie bylo podobnej sytuacji:(

Gość zmartwionaK
myslę,ze ona chce mnie po prostu podku"""rwić!!!!!!!!!! i wypisuje takie cos do niego.....bo najłatwiej załozyc poczte i wyslac maila .... tym bardziej,że jego mail jest udostepniony na fb . ale całą się trzesę:( i jak mam sie zachowywac chyba oleje!i nawet nie bede mowila mu o tym! nie chce zeby juz pisala! ale myślicie ,ze to ona?

Gość zmartwionaK
nie wiem co o tym mam myśleć ,podejrzewam ,ze to wlasnie ta dziewczyna chce mnie podkurrrwić i dlatego tak napisala, najłatwiej kurcze zalozyc poczte i maila wyslac , tymbardziej,że jego mail jest dostępny na fb ..... moglam jej nie cisnąc ... a teraz wypisuje do niego ,7 lat czegos nie bylo takiego dopiero etraz ....po wczorajszej akcji:/

Gość zmartwionaK
???????????????

Gość anulkasamulka
powiem Ci,że niektóre baby są potworami. Przez to,że nie szanują czyjejś milości,nie szanują przez to siebie.Mądry zawsze ustepuje głupiemu.Myślę,że jej przejdzie jak Twój narzeczony nie bedzie odpisywał.Czasem takie szczeniary żarty sobie robią. Nie wiem czemu ona sie szmaci w taki sposób.Jestem z Tobą.Najgorsze jest często to,że facet nie potrafi kategorycznie powiedzieć nieeeeee.!!Z drugiej strony ona myśli,że jak pokarze kawałek du..py to zyska coś u faceta który jest zakochany w swojej narzeczonej .

Gość zmartwionaK
nie rób jaj! mnie to boli , chce żeby ktoś mi jakos wytłumaczylk ,pomogl doradzil co mam robic

Gość zmartwionaK
ale kochana ..moj tego nie widzial , ja od razu skasowalam tego maila! i nie wiem czy to ona!!!!!!!!!!! bo na zdjeciu byla zupelnie inan dziewa, może ona chce się podszyc pod jakas laske z fotki i tym mnie podkurrrwic, nie wiem wlasnie kto to jest! tylko snuje domysły,ze to jej numer! , bo wczoraj jej pojechalam na fb

Gość piiiiindr
ta tylko czemu twoj facet sie na poczatku nie przyznal ze ja zna :o pewnie liczy ze porucha za free na boku w tajemnicy :o

Gość zmartwionaK
on nigdy mnie nie zdradził...........kiedys i niedawno podpuszczalam go więc wiem , zresztą by wylazło jak by miał to zrobic....ona taka jest po prostu , zresztą ma opinię jednoznaczną u facetów,,,tylko wlasnie czy to ona pisala?:/

Gość a po co Twojemu facetowi FB
po co tam ma konto, dla mnie na takich portalach jak NK lub FB mają osoby, które jeszcze czegoś szukają, są zakompleksione, nie rozumiem ludzi, którzy tak się uzewnatrzniają

Gość a po co Twojemu facetowi FB
uzewnętrzniają miało być

Gość zmartwionaK
miał nk wykasowal bo tez byla akcja,ze pisala do niego panna i etraz to samo:(

Gość piiiiindr
jakby ona chciala cie wkurwic to by wyslala wiadomosc na twojego maila a nie na maila twojego faceta. chyba logiczne ze wiadomosc byla skierowana do niego, no chyba, ze sie obnosicie przed wszystkimi faktem, ze znasz jego hasło.

Gość zmartwionaK
bo pisala do nieo na fb i ja sie dowiedzialam!!!!poprzez wgląd na jego poczte! i ona musiala wiedzieć,że moj mi powiedział..to teraz też wie,że mi powie!chce zniszczyc nas, Boze czemu istnieją takie osoby?

Gość zmartwionaK
dziewczyny ale czy wy tez myślicie,ze to jednak może byc ona? podszywajac się za kogos innego?