Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łokitoki

faceci

Polecane posty

Gość łokitoki

z tego co zauważyłam będąc stałym bywalcem na imprezach,że naprawdę większość facetów to podstarzałe, albo nieudaczne łajzy. oczywiście nie mówię o wszystkich,ale o większości. ci co stoją pod ścianą i patrzą tępo na laski, widać tą desperacje w oczach, widać,że są nieudaczni i nie mogą sobie panny znaleźć. przepraszam,czasem już przy samym wyglądzie i zachowaniu można współczuć takiemu facetowi. pytania do dziewczyn: czy któraś z was spotkała miłość na imprezie przykładowo w klubie? ile trwał taki wasz związek? a może nadal trwa? czy traktujecie z facetów z imprez jako zabawę? pytanie do facetów: czy jeśli jesteście/byliście wolni to traktujecie laski z imprez serio ? czy chodzi/chodziło wam tylko wyrwanie ;> generalnie to zawsze trafiam na frajerów, amen.

Gość 3s
Tylko plebs chodzi na imprezy do klubów.

Gość ona32
ja poznalam faceta na imprezie calkiem przypadkowo wpadlismy na siebie.ale kazde z nas pszlo w swoja strone jednak za jakies 30 min podszedl do mnie.bylismy ze soba 1,5 roku ,nie udalo sie ale ja nadal go kocham i tesknie a minelo juz 3 lata

Gość łokitoki
ona32 - więc jednak uważasz ,że takie znajomości mogą przetrwać więcej niż pare spotkań i dowidzenia ? ;>

Gość ona32
moga,to zalezy od ludzi a nie od tego gdzie sie poznaliscie.