Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjhgakfgeltwy

potraficie odróżnic smak Coca Coli od Pepsi?

Polecane posty

Gość jasne że tak ..
coca cola jest dużo słodsza i coś takiego dziwnego zostawia na zębach. zdecydowanie preferuję pepsi.

Gość fdsfds
JA ogolnie unikam smieciowego jedzenia .. Hamburgery czy inne produkty omijam i do mc donalda nie chodze ... Ale coca cole czasem wypije

Gość jasne że tak ..
nie wiem, jak można pisać, że cola jest słodsza w smaku od pepsi, to kompetna bzdura, jest dokładnie odwrotnie.

Gość jasne że tak ..
tfu, co ja piszę, jestem po piwie :D oczywiście chciałam napisać, że nie wiem, jak można pisać, że to pepsi jest słodsza od coli :)

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjhgakfgeltwy
ja jako założycielk tematu, też uważam ze pepsi lepsza

Gość wkurwiony maturzysta
idiocie nie wiedzą ze pepsi jest poprostu udaną podrubą coca coli. Coca Cola była pierwsza i zawsze mówi sie cola np. na jakies podróby. Nikt nigdy nie nazwał podróby pepsi a prawie zawsze nazywaja sie cola. BO COLA BYLA PIERWSZA!!!

Gość Ilumiy3
D E B I L E Coca Cola i Pepsi to to samo! Oba napoje mają taki sam skład, jedyna różnica wisi tu, że Pepsi ma większą zawartość dwutlenku węgla (bąbelków).

Gość gość
Coca cola "klei się" do gardła i odróżniam jej smak od Pepsi. Lubię whiskey i z Pepsi smakuje o wiele lepiej, smaczniej i "nie wisi w gardle". Ogólnie, samej Coca-Coli czy Pepsi nie piłabym bo nie lubię napojów gazowanych. Zdrówko :-)