Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mci

SAMOTNOŚĆ W OBCYM MIEŚCIE

Polecane posty

Gość mci
Msam bulimię od liku lat i często depresję

Gość mci
"daj spokoj, mysle,że to nie przez bransoletki, chyba,że są rzeczywiscie takie rzucające sie w oczy czyli bogato wyglądające" plus dwa złote pierścionki:-/

Gość oleeeee
ja rownież, nie mogę sobie niczego zarzucić, a mi się serce kraje jak np. kumple wybierają sobie takie pustaki na dziewczyny... a wiesz czym jest milosc ? mi to nigdy dane nie bylo..

Gość mci
Miałam kiedyś chłoapaka, prze z 4 lata. Wiem jedno, on mnie kochał i nadal kocha choć od 4 lat nie jesteśmy razem. Dłyga historia. Ale czy ja go kochałam?? Nie wiem. Chyba tak ale na prawde dziś juz nic nie wiem.

nie wpakowałas sie w depresje przez samotnosc tylko swoje przekonania mozna byc samemu i byc jak najbardziej szczesliwym

Gość oleeeee
też nie umiem kochać. głupio być takim odludkiem, czemu tak się dzieje ? no czemu ? :[

Gość mci
Ale ja nie potrafię być sama! Chce wiedzieć, ze jestem dla kogoś ważna. Ze ktos mnie kocha. Ze nie zyje tylko po to , zeby być.

Gość oleeeee
a ja tak wlasnie robię i co ? przeciez się nie zabiję. męczę się. to imitacja życia...

Gość mci
CZasmi mam ochotęna prawdę podziękować za takie zycie

Gość oleeeee
i patrzysz jak twoje marzenia spełniają się komuś innemu... ehhhh.

imitacja życia? i co, będąc z kimś bedziesz szczęśliwa a sama nie jesteś? to co dasz drugiej osobie, skoro sama siebie nie kochasz najpierw trzeba być samemu z sobą szczęsliwym i samemu sobie wystarczac, dopiero potem wejsc w zwiazek

Gość mci
Omen, no dobrze , to dlaczego jestes sam??

widać mam za wysokie wymagania :) ale zaraz wychodzę na dyskę, może spotkam tą jedyną

Gość oleeeee
omen- owszem, byłabym najszczęśliwszą osobą gdybym choć dla jednego czlowieka na tej Ziemii była tą najwspanialszą,najukochańszą. męczę się sama, nieraz przychodzi taki czas,że nie masz sił, jesteś podenerwowany i czujesz potrzebę,żeby ktoś oparł brodę na twojej glowie,przytulil i powiedzial,że wszystko bedzie dobrze. z resztą żyję teraz sama dla siebie, a chcę komuś dać częśc siebie... chce kochać.

związek nie może być uzależneniem od drugiej osoby a taki będzie jeżeli sami nie jesteśmy szczęsliwi zwiazek poteguje to co jest teraz - jezeli jest szczęscie to spoteguje szczescie a jezeli nie, to spotęguje to drugie

Gość mci
Omen- powodzenia :-)

Gość takajasobie
jestes tu jeszcze autorko ? ja też jestem sama ale wierze że znajde kogoś i będziemy oboje szczęśliwi nie załamuje sie z tego powodu niedługo też bede sama w obcym mieście.. moze tam kogos spotkam?

Gość mci
zaczynam nowe żcie tylko jeszcze nie wiem jak . jakieś pomysły ?

Gość On242424242
Zdejmij te pierścionki ... ja często patrzę na dłonie kobiet i jak widzę pierścionek nie lubię się zastanawiać czy ma ona narzeczonego czy nie. Często odpuszczam. Zdejmij je ...

Gość telimene
Też miałam ten problem. Nie było kompletnie z kim pogadać. W pracy sami korporacyjni, bezduszni ludzie, a po pracy nie miałam jak kogoś poznać. Moim jedynym słuchaczem była pani Kaczmarczyk z Psychologgii. Pomogła mi otworzyć się i przełamać. Udało mi się nawet poznać paru mężczyzn.

Gość Anna25JA
moja historia jest zupelnie inna ... mianowicie zostalam sama z synkiem 3 lata go wychowywalam pomagala mi mama mialam wlasna dzialalnosc kolezanki hobby az zakochalam sie w facecie mieszkajacym 90km odemnie..On nie mogl sie przeprowadzic do nas wiec postawowilam spakowac synka i pstawic wszystko na jedna karte ...i teraz co prawda mam wspaniala rodzine moj syn i obecnie narzeczony sie zaakceptowali w 200% na 100%mozliwych ale ...Ale ja juz nie mam nikogo ..nie mam pracy..hobby bo to male miasteczko...znajomych brak ....a do tego teraz jestem w ciazy i nie wiem jak sobie poukladac teraz zycie ..moje moje pole popisowe znacznie sie zmniejszylo przez ciaze 4 miesiac...jakies pomysly?

Gość anna25ja
lepiej bym tego nie okreslia IMITACJA ZYCIA ...taaak to chyba bedzie moje motto :(