Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mci

SAMOTNOŚĆ W OBCYM MIEŚCIE

Polecane posty

Gość mci

czuje się beznadziejnie. Mieszkam sama w obcym mieście.Żyje miedzy praca a domem. Nie moge poznac wartośćiowego faceta. Czasami myślę ze jestem skazana na samotność do konca zycia.

Gość samotna w wawie
tez mam taki odczucia,a ile masz lat

Gość mci
jestem nieszcześlia a udaje ze jest inaczej. Wszyscy mają o mnie dobre zdanie a prawda jest zupęlnie inna Czasami czuje jak byłoby mnie dwie.

Gość mci
Mam 22 lata ale czasami czuje się jakbym miła 30. Od kilku lat mieszkam sama. I sporo w moim życiu się wydażyło. Nie radze sobie. Za szybko chciałam dorosnać a teraz ponosze konsekwencje

Gość samotna w wawie
to tak jak ja.

Gość mci
Z pewnością nie popęlniłas tylu błedów co ja:-(

Gość samotna w wawie
kazdy popelnia bledy.jestes mloda wiec sie nie zalamuj .napewno mas zjakis znajomych wiec mozesz sie do nich przylaczyc

Gość mci
no właśnie nie koniecznie mam znajomych . Mam jakis z pracy ale okazało się ze jak zmieniłam prace to i przyjażn wygasła. Nie lubie takich ludzi. Albo jest sie szczerym albo nie i koniec . Nie lubie jak ktoś się pojawia i znika.

ja tez tak mam. obce miasto, obcy kraj. tzn juz nie tak obce-6 lat tu mieszkam, ale samotnosc ta sama.. :\ booooo

Gość mci
Nie wiem jak mam życ. jak jestem w pracy czy na mieście , jestem uśmiechnieta, zawsze ładnie ubrana, ludzie się za mną obracają, podobam się facetom, bez problemu sie z nimi dogaduje. Wszyscy mysląze jestem szczesliwa. W domu???tragedia.Moja samoocena spada do minus 100. Mam bulimię. Mój kontakt z rodzicami i rodziną jesy tragiczny , nie potrafie z nimi rozmawiac. Nie potrafie siebie zaakceptować i wydaje mi sie ze oni mnie tez nie akceptują . A to dopiero początek mam więcej takich problemów I JUZ NIE MAM SIŁY BY DALEJ TAK ŻYĆ

Gość mci
Jamieszkam tu 2 lata. Wcześniej mieszkałam za granicą dwa lata. Strasznie mnie to zmieniło. Byłam tam zupęłnie sama i teraz nie potrafie rozmawiać z ludzmi. Zrobiłam sie jakaś dzika. To znaczy , potrafie rozmawiac z obcymi , jak wiem ze już nie spotkam tych ludzi albo jak wiem ze nie bede z nimi nogdy w bliżśzym kontakcie .

Gość oleeeee
mci - chcesz o tym pogadać? rozumiem cię w gruncie rzeczy...

Gość hiujio
urozmaice twoj czas: piszemy zdaRZylo sie, nie zdazylo🖐️

Gość mci
Nie wiem co mam robić. przez prace zawaliłam studia, nie wiem czy uda mi sie zaliczyc semestr. Wszystko co mogłam zepsuc to zepsułam

Gość mci
powiem szczerze, ze w tym momencie mało obchodzi mnie ortografia. Nie wiem czy dożyje jutra wiec mam to w nocie czy sie dazyło czy zdarzył. To oczywiście wynika z pośpiechy i szybkiego pisania. ale spoko , czepiajcie sie.

Gość oleeeee
a w jakim miescie mieszkasz ? faceta nie masz, boo ? chodzisz na imprezy ?

Gość mci
nie mam bo... w nikim sie nie zakochałam. Od 4 lat jestem sam. Jeszcze niedawno chodziłam z przyjaciółka ale zmieniłam prace i koniec przyjażni:-( to gdzie mieszkam jest chyba nie wazne

Gość mci
Dzisiaj wpadłam na pomysł. czy jak faceci widzą ze dziewczyna nosi dwa złote (pokźne)pierścionki to znaczy , ze ma kogoś??

Gość oleeeee
więc masz całkiem podobny problem do mnie... latka lecą a tu nic się w tym życiu nie dzieje...

Gość pokojówka_pń
TAK !!!

Gość oleeeee
bzdura... może wygląda się z tymi pierścionkami jak milion dolców i facet uważa ,że kobitkę na to nie stać. a czemu pytasz ?

Gość mci
Może to te pierścionki przynośzą mi pecha. W dodatku jeden sie czesto przekręca i wygląda jak obrączka!

Gość mci
pytam bo noszę takie. Mam do tego złotą bransoletkę i rzuca się to w oczy więc pytam czy to może być powodem tego , ze faceci myślą, ze nie jestem sama,ze mam kogoś

Gość oleeeee
znaczy się nie bzdura tylko racja, co ja plotę ;] uważają,że nie stac by cie bylo na to tylko facet ci kupuje. hmmm..ale to chyba nie powod,że nie masz faceta ;>

Gość mci
sama nie wiem, zo jest powodem. Ci którzy mi się podobaja to tacy , których spotykam w pracy i są to raczej oficjalne spotkania. Kończy się na ich spojrzeniach i widzę ze cos chcieli by powiedziec ,ale mam wrażenie ze ich wzrok często spoczywa na mojej dłoni i chyb anie mają idwagi. Tak zauważyłam

Gość oleeeee
generalnie to w dupie być samym,co nie ? :[

Gość mci
Może to one przynoszą mi pecha ? Spróbuję je zdjąc i nie nosić przez jakiś czas . Zobaczę, czy jest róznica.

Gość mci
Przez samotność wpakowałam się tylko w chorobę!

Gość oleeeee
daj spokoj, mysle,że to nie przez bransoletki, chyba,że są rzeczywiscie takie rzucające sie w oczy czyli bogato wyglądające itd... jaką chorobę ? bo ja placze codziennie...

Gość mci
Nie chce wracac do domu gdzie nikt na mnie nie czeka. Byłabym na prawdę kochającą żoną , potrafie zadbac o drugą osobę. Brakuje mi kogoś zeby się przytulic, uśmiechnąć , sprawic niespodziankę drugiej osobie...