Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek 86

Jak przekonać dziewczynę do minetki ?

Polecane posty

Gość Marek 86

Moja dziewczyna wzbrania się przed minetką od jakiegos czasu nic nie pomoga nawet swieczki, nastrój, muzyka. Macie jakies sposoby by sie zgodzila chce by było jej dobrze ..

Gość Marek 86
Liczę na szczere i cenne wasze wypowiedzi :P

Gość Kasia216
Porozmawiaj z nia na ten temat Nie naciskaj- poczekaj az sama zdecyduje ze jest na to gotowa I mow jej ze ja akceptujesz- cała. Mi chlopak mowil ze dla niego to forma okazania ze akceptuje mnie cala i sie przekonalam :)) Moj chlopak tez czesto calował mnie po pupie przez ubranie ;) co pozwolilo oswoic sie i nabrac ochoty na takie pieszczoty

Gość georgia123699999
No ja tez nie chcialam zeby to robil moj facet...ale przkonywal mnie jak go pociagam , jak chlonie moje cialo...i kiedys po wspolnym prysznicu ..poszlam na calosc....Naczytalam sie tez tutaj na forum wczesniej o jakiś odruchach , smierdzeniu itp...i jakos to mnie obrzydzalo...ale jak długo mnie piescil tak ogolnie, nastroj itp...to poszlam na calosc... fajnie bylo....ale wiem jedno ze nie w kazdych warunkach bym na to pozwolila

Gość Marek 86
Co to za zmiana tonu i jakies pretensje do mnie mowiles ze sprawa z była dziewczyna już zakonczona i nareszcie jestes wolny wiec nie rozumiem dlaczego te pretensje chciales znajomosci ze mna byles zadowolony z mojego opisu ze zaczynalam myslec o tym ze mozmy sprobowac być razem ze się spotkamy i może cos zaiskrzy i będziemy razem idze pisales ze przezywasz rozstanie i nie szukasz dziewczyny ze z żadna nie rozmawiales na gg a my przeciez rozmawialismy to po co te klamstwa ? Iga do mnie napisala i ja chetnie się z nia spotkalam bo chcialam poznac jej wersje waszej znajomosci chcialam się upewnic co do ciebie ze jestes tym chlopakiem którego bym chciala . Iga pokazala mi rozne rozmowy drukowane podczas kiedy byliście razem i te najnowsze kiedy ja zostawiles spotkalam się z nia i dlugo rozmawialysmy zainteresowalam się toba i dlatego chcialam wiedziec jak blo naprawde wiele rzeczy się zgadadza alle jeśli chodzi o zdrady ......... to Iga jest bez winy twoje przygody z dziewczynami i twoje checi na nie świadcza na twoja niekorzysc ona kochala cie calym sercem a jej zachowanie coz caly ten balagan w jej rodzinie był najwieksza tego przyczyna ta dziewczyna jest u kresu wytrzymalosci jest w okropnym stanie na pewno była ze mna szczera opowiedziala mi o milosci do ciebie jak ona potrafi kochac zastanow się jeszcze nad swoja decyzja ona wie jak było nie wybiela siebie chcialaby abys był jej tak bliski jak kiedys oddala ci serce na zawsze nawet czas nie zagoi jej ran to dobra dzieewczna a kocha cie ponad wszystko nie mowila o to bie nic złego nie wyzywała .Płakała i szczerze przyznała ze była tak jak mowiles z pretensjami ona dla ciebie zrobilaby wszystko ona cierpi a ty mowisz jej ze tez cierpisz a to nie prawda- szukasz nowej dziewczyny i nawet teraz ja oszukujesz pomysl o niej ona jest na skraju rozpaczy otworz serce może warto być z nia nie zamykaj przed nia drzwi ona ci kiedys wybaczyla cos o wiele gorszego niż pretensje i zle zachowanie ona pokochala ciebie na zawsze. Chcę abys pomyslał o waszych dobrych chwilach o tym co mogla by ci dac. Ty kiedys obiecales jej ze się zmienisz i będziesz się starał iona to przyjeła może warto odwdzieczyc się takim samym szczerym sercem za jej serce . Ona ci wybaczyla kiedy ty zrozumiales ze ja kochasz i chcesz tylko ja , teraz ona prosi cie o wybaczenie i zebys już zawsze był obok . Mysle ze jej milosc jest tak wielka ze warto jeśli ja kochasz wroc do niej , ta milosc nie może przestac istniec jest zbyt piekna . Chyba wielu ludziom nie podobalo się to co było miedzy wami i za wszelka cene chcieli aby wasza milosc się skonczyla stad te nieporozumienia . Jestes facetem sprobuj raz ty jej dac szanse . Wiem ze nie pozałowałbyś tej decyzji zajrzyj gleboko do swojego serca niewiele osob potrafi kochac tak jak ona . widzialam wasze wszystkie zdjecia pamiatki prezenty . Ona zyje tylko dla ciebie . Nie można przejsc obok takiej milosci proszę ciebie ja jeżeli ja kochasz wroc do niej . Ona tak bardzo czeka na ciebie . Jestem pewna ze przezyjesz piekne zycie u jej boku Prawdziwa milosc przychodzi tylko ten jeden raz i jeśli to była milosc nie wyganiaj jej . To co jest miedzy wami jest tak piekne ze płakałysmy obie . Tej dziewczyny nie da się zapomniec . jeśli czujesz co kolwiek bądź z nia , jeśli nie jest ci jeszcze obojetna nie odrzucaj jej będzie wam razem pieknie . taka milosc nie przytrafia się kazdemu . Ja spedzilam z nia tylko jeden dzien i tak bardzo chcialabym jej pomoc tak mi jej żal . Ty nie możesz być obojetny jesli kochasz . Kiedy zobaczysz jej rozpacz strach i milosc zrozumiesz ze ona jest tylko twoja a ty jestes stworzony dla niej . nie pozwol aby zycie zadrwilo z was. Wy musicie być razem . Spotkajcie się i porozmawiajcie jak ludzie którzy byli byli ze soba 2 lata . obiecaj mi to to szansa dla was nie dajcie jej sobie zabrac . Chyba oboje zasluzyliscie na szczescie mimo ze oboje popelniliscie duzo bledow ( chociaz twojego obecnego zachowania nie rozumiem) i dlatego teraz wasza milosc może być tylko piekna . Te złe doswiadczenia pokazly wszystko obydwoje zaslugujecie na szczescie- na wasze wspolne szczescie . Kochaj ja najmocniej na świecie a będziesz czesliwy . Chce ci powiedziec ze każdy marzy o takiej milosci a niewielu ja spotyka . Bądź z nia uratujesz ja. Kochaj ja a uratujesz siebie . Warto walczyc o taka milosc i jeszcze ten jeden raz sprobowac uwierzmi . Ja chcialm cie poznac i może ......pokochac wiec nie jest w moim interesie to o co cie proszę ale żaden dobry i uczciwy czlowiek nie może przejsc obojetnie obok takiego uczucia. Wy musicie razem przejsc przez zycie- kazdego dnia dawac sobie szczescie i radosc uda się wam bo teraz wiecie jak zyc i co jest w tym zyciu najwazniejsze . Ona jest naprawde na dnie , nic jej już w zyciu nie cieszy nie chce nawet 18nastki na która tak bardzo czekala i która mieliscie spedzic razem . Probuje się usmiechac ale zamiast tego pojawiaja się łzy . łzy tak ogromnej rozpaczy. Pozwol jej naprawic to co było zle i ty napraw to co tez rozbiles zle . kochaj ja a zawsze będzie wam cudownie . To co was poroznilo nie jest warte utraty takiej pieknej milosci teraz możecie jeszcze to wszystko naprawic obydwoje jestescie cudowni , badzcie tacy dla siebie.kiedys powiedziales Idze ze zrozumiales co straciles i chcesz to naprawic ona na to pozwolila teraz pozwol ty bo dzisiaj obydwoje to wiecie i dlatego wasza milosc przetrwa bo jest ogromna!? Życze wam abyscie byli razem na zawsze a ja będę wasza przyjaciolka a może pomozecie znalesc mi tak wielka milosc jak wasza . Chcialabym mieć taka szanse jak wy , jak Ty. Ja nie wachałabym się . Chcesz być kochany? Kochaj Ige. To twoja milosc.

Gość Marek 86
bardzo pomocne tylko wiesz ciagle jej to mowie i nie działa akurat jesli o to chodzi

Gość Marek 86
Muszę już spadać tata zaraz wejdzie do wanny... znowu ;(

Gość Marek 86
haha koles podszywacz :D

Gość Marek 86
Ten ostatni to podszyw to ja jestem prawwiczkiem tzn prawdziwy:)