Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NijakaLila

nie wiem czy dobrze zrobilam

Polecane posty

kurcze puscilam faceta samego na impreze i mam teraz schizy...nie wiem czy dobrze zrobilam;p

Gość ja zapraszam
chore jest chodzenie na dyskoteki itp samemu majac partnera....

chodzi o to ze mial spotkanie klasowe byli smai faceci nie chcialam zeby wyszedl na pantoflarza ze jako jedyny przyszedl z laska;p a teraz mam wlasnie schizy ze nie wiadomo co on tam robi i szukam wsparcia emocjonalnego;p

Gość ja zapraszam
na moje i tak nienormalne:) zalezy czy poszedl w jakies zwykle miejsce typu parasolki latem na dworzu czy tez na jakas dyskoteke wlasnie...

ponoc do jakiegos klubu nawet sam nie wiedzial bylam juz z nim na miejscu spotkania ;p i tam stwierdzilam zeby mnie troche odprowadzil ze na sootkanie klasowe przyszedl ze mna a sam chcial ;p sama sie prosilam o schizy i mam;p

Gość Student 1 kierunku
Jestem pewny ze wypil( jak to na imprezach klasowych.....za duzo) a po alko wiadomo brak kontroli nad soba. Czuje ze twoj chloptas w najlepszym wypadku teraz lize jakas fajna laske a w najgorszym trzepie ja az milo:D

nie wiem czy jakas laska chciala by z nim teges po alkoholu bo sie tak dzwinie zachowuje ze czasami ja mam go dosyc;p

Gość Student 1 kierunku
Ty masz go dosyc bo juz go dobrze znasz. Ale nowa napalona laska juz nie( uwierz ze pijane dziewczyny w klubach sa tak napalone ze z kazdym sie przeliza)

mhm ;p to studencie powiedz mi jak poznac na drugi dzien ze koles przeluizak sie lub przespal z jakas laska chcialabym miec wyrazne sygnaly na to ze mnie zdradzil i skonczyc z nim bo nie mam zamiaru byc wtedy z facetem ktoremu nie moge nawet na minute zaufac;p

Gość ja zapraszam
dokladnie...pan powyzej ma racje...niestety...

czy na spotkaniu kalsowym facet ktory ma kolo siebie 20 kumpli faktycznie rozgladal sie za laskami;p i to w ciagu trzech godzin;p

Gość Student 1 kierunku
hahahahahahahaha zartujesz sobie?? A ty myslisz ze o czym sie na takich spotkaniach gada??:D:D:D Pewnie polowa z jego kolesi nie ma laski i latwili wczesniej jakies. Co nie zmienia faktu ze banda 20 napalonych facetow wyrucha wszystko co sie rusza w takim klubie , tym bardziej po litrach wodki. Jestem tego pewien.

Gość Student 1 kierunku
A twoj facet jeszcze podpuszczany przez kolegow ze niby ciota i pantoflarz tym bardziej bedzie chcial pokazac co to nie on:)

Gość Student 1 kierunku
za 20 minut to juz bedzie po wszystkim. Modl sie zeby panna nie zaciążyła. Twoj chlopak do niczego sie nie przyzna a ty nadal bedziesz go wielbic i calowac.

heheh to wlasnie zdalam to pytanie ale jeszcze nikt nie opowiedzial;p jak poznac ze facet sie przespal z inna laska ;p albo przelizal nie mam zamiaru byc z frajerem;p

Gość jjjjjjjjjjjjjjssasd
Ja to bym chyba się wykończyła nerwowo, jestem za słaba na takie rzeczy, mam chyba zaniżone poczucie wlasnej wartości, pomimo tego, że jestem atrakcyjna ;/ poza tym zbyt realistycznie patrzę na facetów :) po prostu wiem, że 100% zaufanie to błąd, przez który się cierpi :)

Gość Student 1 kierunku
Nijakalila nie ma takich metod , albo sam sie przyzna bo go bedzie meczyc sumienie, albo wyrachowany z niego pies i nadal bedziesz go piescic jezykiem jakby nigdy nic.

Gość Taka sobie historia
Moją dziewczynę (piękna była) poprosiła starsza koleżanka z pracy by poszła z jej synem na studniówkę, zgodziłem się a potem tego żałowałem. Moja popieprzona wyobraźnia przerabiała różne chore scenariusze i jestem pewien że że to tylko moje niskie poczucie własnej wartośći i totalna głupota były przyczyną rozstania.

Gość Student 1 kierunku
Nie znam faceta ktory by nigdy w swoim krotkim zyciu nie zdradzil swojej dziewczyny..dzis padlo na twojego.

ja jestem atrakcyjna i nie boje sie ze sobie zadnego faceta nie znajde tez nie chce ciagle myslec oo boze on mnie zdrzdi przeciez bo nie ma to sensu albo bede z kolesiem ktory nie ma priozni w mozgu , nie mysli mniejsza glowa itp . po prostu trzeba wytepic frajerow i tyle:) jednemu juz zycie spieprzylam;p

Gość Student 1 kierunku
Taka sobie historia nie jestes facetem tylko baba w skorze wilka. Hanbisz nasze plemie, jestes slaby.

Gość bolololo
weź perukę i idź zobaczyć :)

Gość Student 1 kierunku
NijakaLila mszczac sie pokazalas tylko jaka slaba jestes osoba. Koles cie olal pokazal ze ma cie w dupie, udowodnilas tylko jak mala jest twoja wartos. Upadlas nisko.

hmm jeszcze mnie jedno zastanawia .. czy jak facet ma 100 % pwewnosc ze laska mu ufa zrobilby glupote narazajac sie na utrate pieknej inteligwntnej kobiety z wyksztaceniem udany zwiazek i skazanie sie na dozywotnie kawalerstwo;p

Gość Student 1 kierunku
A po 2 piszac i zakladajac ten temat pokazalas ze sie martwisz( ale to normalne wszystkie baby tak maja, nasili sie to z wiekiem kiedy twoja samoocena spadnie)