Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuba z Gdanskaaa

miałem brata bliźniaka???

Polecane posty

Gość Kuba z Gdanskaaa

moja Mama na pamiętkę trzyma w szufladzie plastikową opskę,którą po urodzeniu założyli mi w szpitalu na rękę. Jestem jedynakiem...w sumie to nie wiem dlaczego rodzice nigdy nie starali się o drugie dziecko. Dzisiaj robiąc porządki w piwnicy znalazłem w kącie papierowe pudełko. Były w nim różne stare zdjęcia pocztówki i jakieś małe białe pudełeczko. W tym budełeczku znalazłem identyczną opaskę jak ta którą Mama trzyma w szufladzie. Godzina, imie matki oraz data jest taka sama na obu. Czy możliwe,że rodzice coś ukrywają??

Gość Kuba z Gdanskaaa
chodzi mi o to czy w szpitalu dają dziecku na rączkę dwie opaski czy jedną? kurcze...po co mama miałaby trzymać tą drugą w piwnicy?!

Gość Kuba z Gdanskaaa
z jednej strony boję się,że jeżeli to prawda to wspomnienia u nich wrócą i może być źle

Gość WARQWR
jak godzina taka sama to pewnie opaska jest twoja blizniaki rodza sie w odstespach czasu , czasem jest to kilka minut

Gość blabalbalbalbalabalablabalabal
Dwie opaski. Jedna na rączkę, druga na nóżkę.

Gość Jak pisał już ktoś wyżej-
porzuc romantyczne marzenia o tajemnicy skrywanej przez rodziców :P Nadal jesetś banalnym jedynakiem. Bliźnięta rodza się o róznych godzinach

Gość addadsads
Ja mam też 2 swoje opaski ,ale schowany w 1 miejscu. Widocznie mama uznala ze 1 na pamiatke starczy i tamta wlozyla gdzie indziej

Gość dali Wam dwie opaski???
moje dzieci też miały po dwie opaski (na rączkach), ale jedna zostaje w szpitalu, a druga jest dla rodziców