Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swieza zonaaaaaaaa

Nie wrocil do domu....

Polecane posty

Gość swieza zonaaaaaaaa

mowil ze pojdzie po pracy na piwo z kolega....prace konczyl o 16.... o 18 znim rozmawialam i mowil ze za chwile wraca....dzwonilam o 20...nie odbieral.... dzwonilam non stop...wkoncu zaczela sie wlaczac sekretarka...nie ma go do tej pory...nie wiem co sie dzieje...zwariuje zaraz...mamy synka pol rocznego...gdzie on sie podziewa?? :(

Gość swieza zonaaaaaaaa
nigdy nie odwalal mi takich rzeczy :(

Gość swieza zonaaaaaaaa
co robic?? wyjde zaaz z siebie:(

Gość ueueueueueu
no albo mu sie cos stalo albo wroci pijany za kilka godzin i nie bedzie widzial problemu.

Jak zachlał pałę to bym takiego kopa w dupę sprzedała że ... Ale rozumiem że się martwisz i się nie dziwie. A wiesz z kim dokładnie poszedł na piwo? Może znasz żonę/dziewczynę tego kolegi?

Gość swieza zonaaaaaaaa
znam ale nie mam do niej zadnego kontaktu....do kolegi tez nie mam numeru bo moj jest zazdrosny jak mam jakies numery do facetow...

Gość xox
daj mu wyraźnie do zrozumienia że źle zrobił! a ty zajmij się sobą i małym i idź się spokojnie połóż jak wróci to sobie z nim szczerze porozmawiaj i wywal to z siebie co w tobie teraz siedzi głowa do góry na bank jest na gazie ostrym i wróci raczej rano ...

Gość ueueueueueu
nie martw sie, i tak nic nie zdzialas. ma 90% siedzi w jakiejs dyskotece i dobrze sie bawi.

No to w sumie nic Ci nie pozostaje jak czekać. Tel pewnie padł więc nie ma co dzwonić.. jezuuu jacy faceci to kretyni czasem.. jak padł tel to tym bardziej powinien wiedzieć że trzeba wrócić do domu.. w ogóle co to znaczy powiedzieć o 20 zaraz wracam i olać to tak perfidnie :O Normalnie tego nie mówię ale życzę powodzenia żeby mąż okazał się dupkiem niż żeby stało się coś innego.. złego 🌼

facet sobie pije w najlepsze a Ty spać nie możesz. daj spokój. a gdybyś Ty z koleżanką siedziała wieczorem a facet by do Ciebie dzwonił co chwilę nie wkurzyłabyś się? nie wyłączyłabyś telefonu? zwłaszcza, gdybyś wiedziała, że zbierzesz opiernicz od męża, jakbyś robiła coś złego. nadgorliwość gorsza od faszyzmu. idź spać, dobranoc.

zaraz pójdzie tekst o tym, że miał wrócić o 20. nie wrócił, nie dał znać, to nie fair, fakt. ale czy takie sytuacje wcześniej miejsca nie miały? czy nie dzownił nigdy wtedy gdy miał już być w domu i nie mówił, że nie wie kiedy wróci? czy wtedy przypadkiem nie spotykał się z fochem z Twojej strony? to dorosły facet, on tez potrzebuje trochę wolności. nie zachowuj się jak matka wobec nastolatka, to się obróci przeciwko Tobie.

pseudonim artystyczny Nie porównuj imprezowania z powiedzeniem komuś zaraz wracam - i koniec rozmowy :O Jak się nachlał i chciał zabawić to mógł powiedzieć " a weź nie pierdol, będę rano" i nawet wyłączyć ten telefon ale takie coś?? Tak poszłaby spać wkurzona a tak będzie ciężko bo będzie się martwić

Gość tikit
ja nigddy niepusciła bym meza na dysce wiedzac ze mamy małe dziecko no sory ale mój mąż jak ma ochote sobie wypic to robie dobra kolacje i siadamy jak synek juz spi i gadamy i on sobie wypije...to lepsze niz szlajanie sie po barach z bóg wie kim;/

No jasne że nie wiemy :) Ale ja po prostu nie dziwię się autorce że nie może spać i sama też bym nie poszła - chociaż ja to pewnie z wkurzenia szykując totalny opierdol - nie nie za szlajanie, bo mój wie że nie zabronię ale za podejście do tego.. nienawidzę jak ktoś mówi "zaraz wracam" tak na odpierdol się

Gość tikit
no to my tez tak zróbmy....no i co ????????no właśnie my siedzimy w domu a oni se łaża kobitki obudzcie sie...mój mąż akurat niechodzi ale na co wy pozwalacie????????

Mój sobie chodzi czasami - wiem z kim wiem gdzie ;) Mi też pozwala ale ja jestem domatorka, wole zaprosić koleżankę i za przeproszeniem napierdolić się nią w 4 dupy w domu.. imprezami poza domem się dzielimy - raz ja pije on prowadzi a innym razem odwrotnie czyli on prowadzi a ja pije hahahahha :D

Gość ueueueueueu
nie zapomnij napisac jak wroci czemu tak wrocil bo my tez sie martwimy.

Gość jdjdj
no i co z tym twoim mezem?