Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baśka288888

Sanostol i Kiddabion, no wkurzyłam się!

Polecane posty

Gość baśka288888

Kupiłam Sanostol, córka ma 3 lata podaje jej go od ponad 2 tygodni i ubyło niewiele a na opakowaniu pisze, że trzeba zużyć do 28dni po otwarciu !! Czyli mam 1,5 tygodnia na zużycie 2/3 butelki i to tej szerszej części więc pewnie więcej. Sama będę piła, mężowi nie smakuje (!) czy coś sie stanie jeżeli będę go pić mimo upływu 28dni? Wczoraj skuszona promocją kupiłam Kiddabion, w domu dopiero zauważyłam, ze jest data ważności do MARCA :( no szlag mnie trafił, dziewczyny patrzcie na daty, ja zapomniałam no i mam. Powiedzcie mi czy mogę używać tych przeparatów zamiennie np. rano sanostol, wieczorem Kidabbion no kurcze szkoda mi zmarnować :(

ALE ZA DUZO witamin na raz zreszta idzie wiosna a jak będziesz podawać po terminie nic się nie stanie a nie ma napisane ze w lodówce ?

Gość baśka288888
Też pomyślałam, zeby wsadzic do lodówki ale pisze, że w temperaturze pokojowej 15-25stopni. Czyli zużyć sanostol a kiddabion zacząć w marcu do kwietnia? Boje sie tego, że straci własniwości albo sama nie wiem :/

leki maja datę ważności minimalną ale tak naprawdę maja ważność dłuższa bo by nie dostały pozwolenia jak się kończy termin ważności ja sie nie boje podać ( jestem farmaceutyka )

Gość baśka288888
Dziękuję myszko za dobre wieści ;) możesz mi jeszcze tylko napisać w jakim czasie mogę zużyć ten sanostol, czy mogę wydłużyc z 1 do 2 miesięcy?

u mnie też polowa sanostolu poszla na zmarnowanie. mamy też kidabion z tą samą datą do marca - ale smak ma nieciekawy, wiec chyba tez sie zmarnuje :/