Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek miał

spacrówka

Polecane posty

Gość kotek miał
upup

fajna, ale zaraz zlecą się babki, dla których dać tyle za wózek to porażka życiowa

Gość myślę ,że oki
mam podobną spacerówkę ale firmy coneco;) prowadzi się oki , trzeba się tylko przyzwyczaić ,że kółka czasem się obkręcają w inną stronę i trzeba wykręcić wózek , poza tym fajnie się składa , przejedziesz nią przez błoto , łatwo ją zniesiesz ze schodów . Polecam

Gość Pytanie o leki
Hej . Ja mam ta spacerowke powiem tak do miasta na rowne chodniki jak tanjbardziej Tak :) Ale na nierozwne dolki i znieme zdecydowanie nie :) Pokuilam sie wlanie bo kupilam go za 250 zl i po sklepie jezdzil super ale co sie okazalo gdy wlozylam dziecko i chcialam isc na spacer 1.kolka strasznie sie tluka 2. trzeba uzyc sporej sily zeby go pchac po nierownym terenie 3. nie da sie dokupic ani spiworka ani oslonki na norki zeby z tej samej formy bylo 4. Nie da sie jechac po piasku ani zwirze kolka sie blokuja zaluje ze go kupilam dobrze ze dziecko juz na lato nie bedzie jezdzic w wozku ,

No oczywiście że za mało. Niektórzy uważają ze jak za wózek nie da się 1000 to jest się nieudacznikiem :)

a możecie coś polecić lekkiego i dobrze spisującego się na nierównych chodnikach. Zależy mi żeby był na czterech kółkach, bo trójkołowce do mnie nie przemawiają.

Gość ....D....
A w dodatku łatwo się skład i w aucie mał0o miejsca zamjmuje

Gość Pytanie o leki
sasiadka go ma i nadziwic sie nie moge jak ona sobie latwo z nim radzi a ja musze sie eczyc w tym moim .

ja tez zamierzam do nieudaczników należeć więc nie jesteś sama:)

Gość Babelkowyzawrotglowy
Prawdę mówiąc to przez neta to nie powinno się kupowac takich rzeczy jak dla dziecka... Moim zdaniem Najlepiej wziąśc dzieciaczka do sklepu z wózkami przymierzyc .... sprawdzic czy ciężki czy dobrze się prowadzi i tak dalej... Tak samo z fotelikami samochodowymi... Chciałam przez net ale pojechałam z mężem i mała do różnych sklepów.. Dziecko wsadziałam sprawdziłam na ile jej starczy jaki bezpieczny jest... Sprzedawca w sklepie wziął fotelik na fotel samochodowy wszystko wytłumaczył pokazałm jak się przypina dziecko dopasował .. itd..... Polecam sklep wszystko dla dziecka Zabrze . Roosevelta

wima7:O oprócz odmieniania przez wszystkie przypadki słowa "nieudacznik" na razie nic do dyskusji nie wniosłas:O twoj jedyny problem w zyciu, to mamy ktore wydały wiecej kasy niz ty na wozek??ja wydałam duzo,w pojeciu niektórych mam bardzo duzo, ale co ma piernik do wiatraka?

nie mam nic do wniesienia w dyskusje bo sama szukam spacerówki i czekam na opinie innych mam. poprostu kiedyś zostałam zjedzona za pytanie dotyczące taniego wózka, dlatego to napisałam