Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość QQQ^^L

cellulit i rozstępy jest ratunek??????

Polecane posty

Gość QQQ^^L

Wyczytałam ,że są takie specjalne rollery ktore pomagają w zedujkcji zmarszczek, cellulitu, rozstępów, blizny itp. Czy ktos slyszal o tym???? mam zamiar kupic bo szczerze mowiac to nie wierze w kremy stosowalam krem dosc dlugo (kilka miesiecy) i nic nie pomoglo.. w zwiaku z tym nie wiem czy wybrac mns roller czy dermaroller?? ktory byscie polecily??? i nie wiem czy wybrac 1mm czy 1.5 mm ??? mam rozstępy wydaje mi sie z nie sa takie glebokie tylko jeden jest taki gleboki i wlasnie zalezy mi zeby on sie zmiejszyl... a cellulit mam ale nieznaczny, zamierzam polaczyc roller z kremem dla lepszego efektu. Czy po rollerze sie krwali??? i po jakim czasie znikaja slady igielek??

Gość aha i achhhh
ja mam mns od kilku dni, ale 0,5mm. Czasem mi kropla krwi wypłynie ale to rzadko i na nogach (bo twarz też nim masuję). Natomiast nie wiem jak często powinno się to robic, bo w instrukcji jest JAK ale nie ma JAK CZĘSTO. :o I powiem ci, ze nawet po tym 0,5 mam zadrapania na skórze, jak nie uważam, na naogach, takie jakby sie ostrężyna podrapała, albo kot jakby drapnął. Nie wszędzie, tam gdzie nie uważałam. Wydaje mi się, ze przy dłuzszych igłach będziesz miała wiecej tych "zadrapań" Zaraz rzuce temat jak często, moze ktos wie.

Gość QQQ^^L
ale widzisz jakies postepy??? no to w takim razie 1.5 mm mozze byc za duzo.. moze na 1mm sie zdecyduje

Gość aha i achhh
mam za krótko, zeby widziec, na razie widzę te pręgi jak od zadrapań ;D

Gość Eelina72
jest sprawdzałaś bańkę chińską????????????????? daje naprawdę świetne efekty zamów sobie masaże antycelulitiowe banieczką

Gość QQQ^^L
ale ja bardziej rozstępow chce sie pozbyc;(

Gość Eelina72
zadzwoń i się dowiedz

no raczej bym na to nie liczyła na rozstępy to tylko laser może coś pomóc, stosowałam dermaroller przez jakieś pół roku i nie było żadnych efektów.