Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka30

Prawdziwy ojciec nigdy nie bedzie akceptował corki ktora ma nieslubne dziecko!

Polecane posty

Gość moniczka30

Bo bedzie mu wstyd przed kolegami ze ma corke ktora sie puscila, ze nie umial jej upilnowac, bedzie mu wstyd ze jego corka ma tak ciezki charakter ze facet kopnal ja w tylek i zostawil z bekartem.

Gość prowokacja????
1/10 Ale trochę racji masz :)

Gość moniczka30
Nie prowokacja a prawde, ojcu bedzie wstyd ze wychowal sobie corke ktora ma bekarta. Predzej matka wybaczy corce cos takiego niz ojciec, matka zapomnie o wstydzie, natomiast ojciec juz nie, dla niego to nie bedzie wnuk tylko bekart.

Gość ....D....
Prawdziwy Ojciec wyszstko wybaczy i zaakceptuje!! Bo to Prawdziwy Ojciec!!

Gość moniczka30
Czasy sie moze zmienily ale moralnosc jest, byly i bedzie cale zycie taka sama.

Gość moniczka30
Tylko w patologii ojcowie zaakceptuja nieslubne dziecko corki, widocznie to sa mezczyzni ktorych nigdy zadna kobieta w zyciu nie chciala, pewnie sa to mezczyzni ktorzy byli pantoflarzami i dlatego zaakceptuje nieslubnego wnuka.

Gość moniczka30
Gorzej jak ta corka nigdy za maz nie wyjdzie i wychowuje sobie nieslubnego dzieciaczka. Prawdziwy ojciec powie jej by poszla na swoje, tylko jakis facet nieudacznik(pantoflarz ktorego zona bije, lub facet ktory byl prawiczkiem przed slubem bo zadna og nie chciala:D) bedzie jej pomagal i ja wspieral.

Gość teraz prawie każdy ojciec poma
ga córce z nieślubnym dzieckiem :)

Gość śniło mi się dzisiaj, że
po roku od narodzin dowiedziałam się, że moi rodzice mają dziecko. wcześniej zajmowała się nim babcia, a teraz jak gdyby nigdy nic przynieśli je do domu i udawali, że nic się nie stało. taki słodziutki chłopczyk. byłam zła, że go ukrywali. nosiłam go na rękach, mmm :)

do autorki a to trzeba za maz wychodzic za maz zeby miec dziecko? slub nie jest do niczego potrzebny , rodzice kochaja swoje dzieci bezwarunkowo chociaz chca zeby ulozyli sobie zycie , nie zawsze jest tak jak to sobie uloza , ale prawdziwi kochajacy rodzie powinni uszanowac decyzje swoich dzieci i ich w tym wspierac

Gość do foki88
Ty jesteś baba czy chłop???? Bo jeśli baba to mogę zrozumiec Twoją wypowiedź ale jeśli chłop to raczej ciota... jeśli miałbyc zamiar pomagac córce przy nieślubnym dziecku :classic_cool:

Brednie, będę kochał moją córkę nawet jakby miała nieślubne dziecko. Gorzej gdyby zabiła swoje dziecko - ciężko kochać morderczynię bezbronnego dziecka.

Gość moniczka30
Tylko ze majac pod dachem corke z nieslubnym dzieckiem przygotuj sie na to ze dla porzadnych rodzin bedziesz patologia. A Twoja corka zostanie sama z dzieckiem i Ty pewnie bedziesz musial jej pomagac, nawet finansowo.

Gość dfdfdf
Prawdziwy ojciec wszystko wybaczy :) a napewno nie bedzie miał ani żalu ani pretensji do córki o nieślubne dziecko :) widocznie miała dziewczyna pecha w życiu ;)

Gość autorko a Ty sama jesteś
patologiczna.

Gość to lepiej żeby go olali
Wredman Brednie, będę kochał moją córkę nawet jakby miała nieślubne dziecko. Gorzej gdyby zabiła swoje dziecko - ciężko kochać morderczynię bezbronnego dziecka. :O Nawet gdyby ona nie miała pracy a ty byś był jedynym żywicielem rodziny?

Gość haha ja urodziłam dziecko
bez ślubu bo oboje z partneem nie mamy wcale parcia na slub, mój tato natomiast szalałą ze szczęścia że ma mieć wnuka, jak die dziecko urodziło to jest oczkiem w głowie dziadka :) a nie bękartem :P autorko marne prowo

Gość ffrerr
Glupoty gadasz autorko.

Gość ffrerr
Mamy 21 wiek, teraz nieslubne dziecko to zaden wstyd a normalny ojciec bedzie wspieral corke i pomoze jej w wychowaniu wnuczka.

Gość A Ty co,
moherowy beret? :-D Uprzedzam fakty - nie mam nieślubnego dziecka ani dziecka w ogóle. Ale mam wyobraźnię i znam życie. Ile to razy faceci nie czują się odpowiedzialni za rodzinę i daj nogę.

Gość Sentymentalny Wojownik
Prawdziwy ojciec będzie ZAWSZE wspierał swoje dziecko w potrzebie, a to o czym Ty piszesz, to jest właśnie patologia. Jak można nie pomagać własnemu dziecku?

Gość prawda jest taka żeeeee
że prawdziwy ojciec będzie kochał córkę nawet wtedy gdy będzie miała nieślubne dziecko, powiem więcej będzie się nawet cieszył ;)

Gość Moniczka widocznie
sama ma uraz, bo ją tato kopnął w doopę jak przyszła do domu z brzuchem :classic_cool: A poważnie - uderz się w głowę, kobieto ! Ślubne, czy nieślubne - to DZIECKO. A CÓRKA to CÓRKA - czyli też DZIECKO. RODZIC kocha swoje DZIECI - obojętne, co by się DZIAŁO. Jeżeli tego nie pojmujesz, to nie powinnaś w ogóle brać się za zakładanie rodziny :O

Gość cikitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale pierdolisz autorko=> tego beznadziejnego topicu ...