Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooo zaaallll

Do kobiet

Polecane posty

Gość ooo zaaallll

Witajcie. Jestem z nia 4 lata, tydzien temu ze mna zerwała, mieszkamy dalej razem bo mnie nie stac na nic własnego, kocham ja ponad zycie, byłem zazdrosnikiem czego nie mogła juz znieść i bez ostrzezenie ze to koniec. Tonem takim jakiego nie znałem, nie daje jej sie przekonac. A ja dopiero zaczynam rozumiec jakim byłem debilnym zazdrosnikiem. Potrafiłbym zrobic dla niej wszystko. Nigdy nie miałem problemów w kontaktach z kobietami ale wiem ze takiej nie znajde, czułej kochajacej, slicznej. Rok mieszkamy razem i niebyło powaznych zgrzytów. Boje sie i chodz sam patrzyłem z przymrozeniem oka na takie tematy jak własnie moj teraz, to musze komus sie wygadac bo od tygodnia nic nie jadłem, spie po 2 godziny, wypiłem pare butelek nerwosolu...

Gość ooo zaaallll
A jestem facetem w wieku 22 lat, czyli młodym, ale powaznie podchodze do zycia, zaraz koncze szkołe dzienna, chce zaczac zaocznie i szukac pracy w swoim zawodzie masazysty. Nigdzie nie moge znaleźc kobiety powaznej, tylko wszedzie byle pojsc do klubu najebac sie zerznac i nic. A ja bym wolał butelke wina, jakis wypad do znajomych.

Gość ooo zaaallll
Płacimy za pokoj po połowie, ja jestem studentem dziennym, ona zaocznym i pracuje. Nie stac mnie, pozatym wiem ze nie zejdziemy sie juz...

Gość ooo zaaallll
Wiem miałem pare zwiazków na powaznie, i jestem z tych co to 'tego kwiatu..." ale jednak wyprowadzka, zmiany, wspolni znajomi, wspomnienia, masa zdjec...

poza tym.... wyjątkowo patologiczna sytuacja, ze dalej z nią mieszkasz :O:O skoro wynajmujesz z nią pokoj to równie dobrze możesz wynając z kimś innym - argument typu " nie stac " mnie zupełnie odpada ... Ty zwyczajnie grasz na czas i masz nadzieje , ze jej przejdzie

Gość ooo zaaallll
Rozmawialismy, ze rozumiem,wczoraj wychodziła ze znajomymi mi nie znanymi, dopytywałem sie czy mam sie dla kogo starac, w sensie czy z nikim sie nie spotyka czy w kogos nie poznała, a ja nie bede z siebie robił głupka, wiec mowi ze jesli chce to moge, bo mam dla kogo ale ja bedzie ciezko przekonac. Widze w tym sens, bo ja zraniłem...

Gość fsadgsdfhgfds
A jak okazywales swoją zazdrosc?

Gość fsadgsdfhgfds
pisz frajerze bo zaraz na kebaba musze jechac

Gość fsadgsdfhgfds
GŁODNY JESTEM!;/