Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stop hipokryzji

Najpierw kobieta śpi z całym osiedlem, a potem idzie do ślubu w białej sukni

Polecane posty

Gość Stop hipokryzji

Świat zszedł na psy

Gość widzialam
jak prostututka szla do slubu z jakims cieciem o inteligencji emocjonalnej 0,0 tez w bialej sukience

Gość a w jakiej ma iść?
w czerwonej?

jeśłi jakiś frajer wziąl sobie taką za żonę, to o co chodzi?

Gość a ja odpowiadam na pytanie
a to Twoja kobieta ? :)

Gość wędzone
to chyba u ciebie na osiedlu

Gość a w jakiej ma iść?
faceci też zmieniają garnitur ślubny na czerwony jak wcześniej przelecieli wszystkie kobity z osiedla żeby sprawdzić która im najbardziej pasuje? Czy to tylko kobitki mają sobie strój pokutny zakładać?

Gość Lupencja
DOKŁADNIE.. a Z KIM ONA SYPIAŁA? Ona - puszczalska a faceci - dziewice niebiescy...! TO dopiero hipokryzja!

Wkur...a mnie takie gadanie z calym osiedlem sypiala.Chciala i sypiala!!A Twoje zycie jest na tyle nudne ,ze musisz sie zajmowac zyciem innych osob? Nie o Twoja reputacje chodzi,wiec o co chodzi?? Zazdrscisz ,ze z tyloma facetami sypiala?Bedzie mial dziewczyna na starosc wspomnienia.

Gość nie sądź, aby nie być
Może nawróciła się? Tak jak Maria Magdalena.

Gość Stop hipokryzji
ano! kurwa mac to jakze przejrebane sie porobilo ze jak wstawia fiuta miedzy nogi to popierdala ano kurewskie

Gość bo tak i już
kolorystyka sukni ślubnej mam mało wspólnego z "niewinnością ". Jeśli chodzi o tradycje to biała suknia miała ozaczać przynalezność do elity. tylko osoby z wyzszych sfer mogły sobie pozwolić na ta kolorystyke. plebs ubierał to co akurat miał pod ręką. A że panny młode zawsze chciały czuc się po królewsku w ten jeden dzień powolutku weszła tradycja białych sukien :) jeśli chodzi o kościół to biała suknia ma być nawiązaniem do pierwszego sakramentu chrztu św. który przypieczetował naszą przynależność do wspólnoty chrześcijańskiej i otworzył droge na inne sakramenty. Welon to też typowo poganska tradycja i przedmiot który typowo jest związany z czystościa panny mlodej to wianek.

Gość Jakby kolor sukni ślubnej
miał coś wspólnego z "cnotliwością". Widać, że gówno wiecie o tym, skąd się wzięła biel sukni ślubnej.

te co bronia to zapewne same takie są jebane hipokrytki :O biel nie doslownie a w przenośni oddaje niewinność bo tylko dziewice powinny miec slub koscielny a nie takie ktore sypialy z facetem czy facetami! jak widac te wartosci sie zatracily:o

nie oceniaj nikogo, znam taką dziewczynę, która mając 19 lat miała już 5 facetów, jak poszła na studia było jeszcze gorzej a teraz ma 30 lat męża od 5 lat i 2-letnią córkę, i mówi mi za każdym razem jak się spotkamy, że jest jej wstyd jak sobie przypomni poprzednie lata życia, więc każdy może się zmienić

Gość hmm tak naprawdę to
no proszę, a ja myslałam że to wianek na głowie oznaczał niewinność, a nie kolor sukni :) Widzieliście ostatnio jakieś panny młode z wiankiem?

To wianek jest synonimem czystości a nie kolor sukni. Ludzie, ogarnijcie się. Białe płótno kiedyś trudno było zdobyć, było diabelnie drogie. Panna młoda w białej sukni mówiła o wysokim statusie materialnym rodziny. Na pewno nie o dziewictwie panny młodej :-o