Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mizdzi pizdzi

ILE KOSZTUJE WYMIANA LAMPY I JEDNEGO BLOTNIKA?

Polecane posty

Gość mizdzi pizdzi

w fordzie puma rok 2000 - tak mniej wiecej, ja jestem kompletnie zielona no i plus prostowanie blachy (kolo lampy ;) ) i lakierowanie?

Gość Alka507
miałaś stłucze z innym autem?

Gość kgjg
2000zł

Gość Alka507
na ceny części popatrz na motoallegro.pl

Gość Alka507
2000zł to ubezpieczalnia tyle wypłaci a zrobisz bez problemów to za 1000zł z lakierowaniem

Gość mizdzi pizdzi
nie, planuje kupic takie auto. cena jest atrakcyjna, ale nie wiem, czy takie poprawki nie wyniosa mnie wiecej, jak przy innym nie stuknietym

Gość mizdzi pizdzi
nie wyglada to na stluczke z innym autem tylko z jakas latarnia, czy cos ;)

Gość Alka507
Jak chcesz kupić auto to wex ze soba jakiegos kolege albo ze dwuch bo w necie jest bardzo dużo handlaży którzy jak zobacza sama kobiete to wcisną ci złom który ładnie wyglada

Gość mizdzi pizdzi
no wlasnie jest taki problem, ze nie bede miala mozliwosci jechac zeby go tylko zobaczyc,l bo autko jest z niemiec (ale wlasciciel polski). wezme numer pojazdu i sprawdze w punkcie. zapytam jeszcze raz wlasciciela czy nie ma innych ukrytych wad, jak powie, ze nie to spisze z nim umowe, w ktorej bedzie napisane, ze jednak sie okaze, ze byl wczesniej tluczony (w innyn miejscu), albo po wypadku tylko lakierowany i prostowany to nastepuje zwrot kasy. no i jeszcze musze zaplacic oplaty rejestracyjne to kolejny tysiac

Gość Alka507
z tymi wadami ukrytymi to później jest dużo łażenia po sądach. Poszukaj pełnosprawnego auta.

Gość Alka507
z jakiego miasta jesteś?

Gość mizdzi pizdzi
oj juz dlugo szukam i bylam wiele ogladac. i jesli po prostu faktycznie w tym aucie wystarczy wymienic lampe, blotnik i prostowac, lakierowac to za auto z 2000roku jestem sklonna zaplacic 4500. poza tym biorac inne auto, ktore wyglada dobrze moze miec ukryte duzo wiecej. np wczoraj ogladalam opla tigre i wlasciciel ze jest okej, ze nic nie bylo, a pod maska byl kolo lampy lakierowany ;) wiec tutaj mam przynajmniej, ze wlasciciel nie chcial tego zamaskowac.

Gość mizdzi pizdzi
ze szczecina ;)

Gość Alka507
weź kogos z miernikiem grubości lakieru

Gość kgjg
puma i tugra nie kupuj, mało miejsca z tyłu, jak juz szukaj fiestki z silnikiem 1,25 lub forda K, fajne też są clio i twingo z małych autek, ogólnie w kraju jest kłopot namierzyć dobre auto, wiekszość to złomy fajnie wyglądające

Gość Alka507
dokładnie i na tynej kanapie nie masz szans na sex hi hi

Gość kgjg
w ciemno chcesz auto z niemiec kupić ? głupiaś. pozatym blacha to nie wszystko, zaiweszenie, silnik, skrzynia, hamulce, elektryka.... wszystko trzeba sorawdzić

Witam , moze byc tez tak ze ta lampa i blotnik to tylko taka sciema , aby odwrocic Twa uwage od reszty :P

Gość mizdzi pizdzi
nie wezme nikgoo z miernikiem, bo auto zobaczylabym dopiero u siebie (przywiezione zostaloby na lawecie) akurat mi sie podoba i tigra i puma, tylne siedzenia mozna rozlozyc (a bagaznik duzy jak na takie auto). zreszta ja bede siedziec tylko za kierownica, a za taxowke nie mam zamiaru robic ;) clio, twingo i ka zupelnie nie w moim guscie :P

Gość mizdzi pizdzi
no wiadomo, bez przegladu nei wezme. ale to bedzie jego zadanie. a jak zalatwi tylko papierek od znajomego to bede meic umowe. co mi po tym, ze obejrze auto

Gość mizdzi pizdzi
no wiadomo, bez przegladu nei wezme. ale to bedzie jego zadanie. a jak zalatwi tylko papierek od znajomego to bede meic umowe. co mi po tym, ze obejrze auto skoro sie nei znam. moge wziac znajomego, ktory zajmuje sie autami na codzien (jak wczoraj) i tez dopatrzyl sie lakierowania pod maska, ale mowi, ze wszystko wyglada okej, a jakbym chciala glebiej sprawdzic to bym musiala wyjmowac silnik :P tak naprawde tylko kupujac nowke z salonu mozna byc pewnym

Gość mizdzi pizdzi
pytanie za ile i gdzie, bo fachowca (szczegolnie jesli chodzi o auta) to ze swieca szukac

Wiem ze ciezko , szkoda ze nie jestes z Katowic to bym CI pomogl , nie zebym sie uwazal za fachowca , ale moglbym CI pomoc...

Gość mizdzi pizdzi
no neistety, drugi koniec Polski... :P a co sadzisz o aucie z 99r z przebiegiem 144tys km? zlom?

Gość mizdzi pizdzi
chyba zrezygnuje z auta na rzecz komunikacji miejskiej :P albo zaczne zbierac, zeby w 2050 kupic nowke z salonu :P

Komunikacja to lipa ;) Poszukaj kogos kto sie dobrze zna na samochoach i uzywka posmigasz dlugo , z salonu sie jnie oplaca kupowac :)

Gość Chez
"Ze gosc ktory krecil licznik , mial duzo fantazji " Sam mam samochód od nowości z 1998 i mam dopiero 109 000 tak więc niekoniecznie licznik musi być kręcony

Gość gość
jeśli masz własne części, koszt samej wymiany, lampy, błotnika, maski nie powinien przekroczyć 400zł nie ma czegoś takiego jak postłuczkowe i płacisz więcej, zwykły mechanik to wymieni