Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farba do włosów

Pytanie do inteligentnych prawdziwych mężczyzn ( a nie chłopców )

Polecane posty

Gość farba do włosów

Co jest dla was ważniejsze u dziewczyn - wygląd czy charakter ? Zastanówcie się lepiej dobrze, zanim odpowiecie by nie wyjść na pustych...

Gość fsadgsdfhgfds
wyglada:) zdałem?:)

Gość gosc z tanim winem
to i to sie liczy przeciez typowe dla kazdego faceta jest najpierw patrzenie na wygląd ;)

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
oczywiście że charakter ale osoba o dobrym charakterze to dba o siebie i dobrze wygląda. Widziałaś kiedyś kogoś o dobrym charakterze brzydkiego? Brzydota to w 99% zaniedbanie

Gość fsadgsdfhgfds
no nie do konca z tym zaniedbaniem moge sie zgodzic. Niektore juz sie rodza bazyliszkami i juz:0

Gość farba do włosów
Tak myślałam... łatwiej wam przychodzi patrzenie niż myślenie... Banda obślizłych prostaków oceniających ludzi po wyglądzie a nie po tym co sobą reprezentują :o

Gość jestem kobieta ;)
facet szuka na seks --> wyglad i dostepnosc mezczyzna szuka na stale --> wyglad i charakter

Gość fsadgsdfhgfds
A kto leci na kase i ladne samochody? No korwa kto?

no to jasne że na początku wygląd, gdyż na to zwraca się uwagę, a z czasem gdy pozna się kobietę bardziej charakter tak myślę

Dla kobiet też wygląd jest najważniejszy, my przynajmniej nie ściemniamy.

Wolę piękny wygląd i charakter do zniesienia od brzydkiego wyglądu i pięknego charakteru. PS> Sam jestem brzydki.

Gość fsadgsdfhgfds
Wolę piękną dupe od pięknej twarzy

Gość rosomaczkka
Najważniejsze to nie mieć zajęczej wargi i nie pierd0lić głupot w stylu, że sylwester 2012 będę miał z dziewczyną, czuję to podświadomie :classic_cool: Zainteresowani wiedzą o kim piszę, o największym chyba debilu w dziejach kafeterii, o zniewieściałym frajerze z Sopotu co nie ma znajomych, nie ma nawet gg bo nikt do niego nie pisze :P Tak tak, to o Tobie. A teraz - wypierrddalaj raz na zawsze trollu :classic_cool:

To chyba normalne, że najpierw ocenia się wygląd, a później jak się poznaje to charakter.

Gość Matrix...
jestem kobieta ;) facet szuka na seks --> wyglad i dostepnosc mezczyzna szuka na stale --> wyglad i charakter" pytanie tylko PO CO NA STALE ??? zwłaszcza że teraz same łatwe dupodaje czyli komuś dała bez zobow., a ja mam ją brać na stale? to chyba farsa

Gość Matrix...
chyba że piekna dziewica - to co innego

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
To masz ambicję (dobry charakter), pracowitość, cel i dbasz o siebie. Wyćwiczone ciało zawsze jest atrakcyjne. Krzywe zęby? Zbierasz pieniądze i prostujesz wada wzroku? Dobre okulary/soczewki nie wiesz w co się ubrać żeby dobrze wyglądać? -> stylista itd...... Każdy może się zrobić na kogoś atrakcyjnego. Jak nie chcesz to masz kiepski charakter bo nie masz chęci, wytrwałości, planów, uważasz że jak taka jesteś to już taka będziesz. :P

Gość łatwo ci mowic
Jak pochodzisz z biedniejszej rodziny, jesteś chora dzięki czemu nigdy nie będziesz szczupła, mimo, że się starasz lepszej pracy nie dostaniesz z powodu wyglądu i tego, że kadra zarządzająca wybiera śliczne pustaki, zarobię na tyle mało, że nie będzie mnie stać na rzeczy jakie wymieniłaś czyli stylistę itd. I co Ty na to ? Najedzony NIGDY nie zrozumie głodnego :( Prawda jest taka, że w dzisiejszym czasie, masz wygląd masz o wiele większe szanse na sukces niż jak tego wyglądu nie masz :o Smutne to ale i tak niektórzy tego nie potrafią zrozumieć :(