Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzień dobry wam wszystkim

Kubicy Grozi Amputacja dłoni :(

Polecane posty

Kubicy Grozi Amputacja dłoni :( Ale mi go szkoda :(

Aż tak? :( Już po zawodach... :(

Gość jak on będzie sobie
konia walił :(

Gość szara minencja
jest tak ubezpieczony że nawet jak skonczy kariere to ma kasy jak lodu do konca życia

Gość Lusesita jest pewnie
załamana :(

Gość Lord Vaderr
Szara eminencja kasa to tylko twoj wyznacznik szczescia pierdolony materialisto

Gość hggfhhfhfhfhf
To potwierdzone info?!?!?!?!

Gość hggfhhfhfhfhf
http://www.tvn24.pl/-2,1691833,0,1,ansa-kubicy-grozi-amputacja-dloni,wiadomosc.html

Gość o 14 beda oficjalne inoformacj
na temat jego stanu a kto to jest lusesita?

Gość nieebo piekielkoo
Podobno dłoń jest zmiażdżona, ale wszystko wiadomo będzie o godzinie 14, bo zapowiedzieli na ten czas ogłoszenie biuletynu medycznego.

Gość hggfhhfhfhfhf
Eh, mam nadzieję, że odratują tę dłoń i wszystko będzie dobrze

nie wiem czy ANSA to wiarygodne źródło informacji 🖐️

Gość hggfhhfhfhfhf
Etanol - mam nadzieję, że nie!

Gość Lord Vaderr
zobaczycie ze wszystko bedzie ok, oni musza nas karmic takimi newsami zeby sobie ogladalnosc zwiekszyc

Gość nieebo piekielkoo
Wiarygodne czy nie.. okaże się o 14

zeby sobie ogladalnosc zwiekszyc nie tylko, agencje prasowe dostają kasę za swoje njusy szkoda chłopaka

Gość umtz umtz umtzz
Szkoda mi go ale sami się o to prosili - Renault jako jedyny pozwalał swoim zawodnikom jeździć poza formułą, można było przewidzieć, że taki wypadek to kwestia czasu :o 🖐️

Gość Lord Vaderr
umtz umtz umtz oczywiscie mozna bylo przewidziec. Katastrofe w smolensku tez mozna bylo przewidziec, 11 wresznia rowniez. Nic nie jest pewnie , wiec nie pierdol.

"można było przewidzieć, że taki wypadek to kwestia czasu" nie mam stosownej wiedzy, więc uświadom mnie - to normalne poza formułą"?

Gość Lord Vaderr
no i c h uj nas to obchodzi typowy przyklad wiesniaka z zapyzialej wsi pod wroclawiem , ojciec alkoholik co?? To ze tobie w zyciu nie wyszlo nie oznacza ze musisz pluc jadem na wszystkich, to wylacznie twoja wina wiesniaku!

Gość hggfhhfhfhfhf
"wiedział co ryzykuje zajmując się wyścigami dostawał za to kosmiczną kasę i po to się ścigał (tylko frajerzy i inni kibice myślą że dla sportu) żal to mi może być faceta który stracil rękę w fabryce harując za najniższa krajowa albo ofierze młodocianego debila na drodze" Żałosny jesteś :O Jak ktoś ma wypadek samochodowy i ląduje po nim na wózku to co, też "sam się prosił"? Bo przecież mógł jechać scieżką na rowerze? Naprawdę niektórzy są bardzo dziecinni, nigdy nie wiesz co Cię może spotkać :O

akronim "można było przewidzieć, że taki wypadek to kwestia czasu" nie mam stosownej wiedzy, więc uświadom mnie - to normalne poza formułą"? no przecież brał udział w rajdzie :O

Gość umtz umtz umtzz
Nie nienormalne, inne teamy nie pozwalają swoim zawodnikom na takie wyścigi aby uniknąć zbędnego ryzyka. Jeśli ktoś występuje to tylko na własną odpowiedzialność, a w razie wypadku płaci sam za leczenie, jego team nie pokrywa ubezpieczenia w razie wypadku w wyścigu poza F1. Ty od tego Smoleńska - z deczka nietrafione to Twoje porównanie, więc z łaski swojej to Ty nie peerdol :o 🖐️ Jak się leci na kasę jako jeden z tysiąca, to trzeba liczyć się z tym, że skończyć się to może różnie 🖐️

Gość hggfhhfhfhfhf
"no przecież brał udział w rajdzie" Wiesz co, zebyś się nie zdziwił/a, bo możesz wyjść z domu i już nie wrócić (czego Ci nie życzę) bo spadnie Ci badyl na łeb albo wpadniesz pod tramwaj :O

Gość Lord Vaderr
Skad wiesz ze to dla kasy?? Moze to dla idei sportow motorowych, moze robil to co kochal? Mysliusz ze jezdzi w jakims zapyzialym rajdzie , przeciez on z tego kasy ma tyle co nic.

"no przecież brał udział w rajdzie" czyli jeździsz w rajdach to stracisz rękę i świat jest pełen jednorękich rajdowców

hggfhhfhfhfhf "no przecież brał udział w rajdzie" Wiesz co, zebyś się nie zdziwił/a, bo możesz wyjść z domu i już nie wrócić (czego Ci nie życzę) bo spadnie Ci badyl na łeb albo wpadniesz pod tramwaj kurwa, wy naprawde nie umiecie czytac ze zrozumieniem :O

Gość Lord Vaderr
Prosze was kurwa nie uwierze nigdy ze kierowca f1 zarabiajacy grube miliony GRUBE ! jezdzi w rajdach dla kasy...