Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowankamala

przeczytaj

Polecane posty

Gość kolorowankamala

Moj chlopak byl na wieczorze kawalerskim i podczas zabawy wpadła na impreze przyszła zona z kolezankami, cos tam sie poklocila z przyszlym mezem i ten chlopak wyszedł z imprezy. dlugo go nie bylo to wszyscy poszli go szukac, został tylko moj chlopak i jakas kuzynka przyszlej panny mlodej.... wymienili sie numerami bo jak mowi moj chlopak chciał zeby ona dała mu znac jak sie odnajdzie oan mlody... a dzisiaj rano moj chlopak dostaje od tej dziewczyny smsa 'co slychac'. co myslicie o tej sytuacji, bo ja zrobilam mu straszna klotnie...

Gość kolorowankamala
a jamysle ze on z nia flirtował i wymienili sie numerami! przykro mi ze wymienia sie numerami z obcymi dziewczynami i ze z nimi flirtuje...

Gość adziaszka
mysle ze robisz afere z byle czego .. jakby ludzie mieli takie problemy to byliby szczesliwi ; )

Gość medyczkanjkjk
odpisz jej z jego telefonu żeby sie jebała i podpisz sie.

Gość sferwf
jasne adziaszka hipokrytko. o co ostatnio wjechałaś na swojego? że sie oglądnął w centrum handlowym? a moze ton nie taki? nie czarujmy sie każda jedzie po swoim jalk po łysej kobyle i tak ma być. oni mają być u stóp a my górą :P

Gość Alka507
ja bym mu obciągneła z połykiem żeby zapomniał o niej hi h

Gość kolorowankamala
nie moge jej odpisac bo poszedł do domu..

Gość adziaszka
ja nie robie facetowi problemow z byle czego , podstawa zwiazku jest ZA-U-FA-NIE :) a w Waszych zwiazkach chyba tego brakuje skoro cisniecie facetowi bo jakas napisze do niego co lsychac ;p

Gość kolorowankamala
teraz on do mnie dzwoni ale ja nie odbieram... moze potrzebna nam jest przerwa...?

Gość kolorowankamala
widze kochana ze tynic nie rozumiesz.. to nie jest jakas jego kolezanka, z nimi niech sobie pisze. to jest dziewczyna ktora poznał wczoraj! nie wierze w jego tlumaczenie.. mysle ze musial z nia flirtowac dlatego wymienili sie tel...

Gość adziaszka
wlasnie nie wiesz jak bylo .. a twoj facet jest skory do flirtow ? bo jesli tak no to masz odpowiedz . a wedlug mnie i tak najlepszym rozwiazaniem bylaby szczera rozmowa z nim

Gość kolorowankamala
szczra rozmowa... rozmawialam z nim i mowi ze wymienil sie z nim nr tel zeby dala mu znac co z tym chlopakiem! ale ja w to nie wierze! przeciezmogł sie wymienic nr z jakims chlopakiem z tej imprezy a nie akurat z nia! dodam tylko ze jakies 2 tyg temu mowil mi ze potzrebuje zmiany w zwiazku, ze juz odczuwa monotonie..... boje sie ze to wlasnie to jest ta jego zmiana

Spodobał jej sie po prostu. I teraz chce w jakiś sposób kontynuować znajomość.

Gość adziaszka
czyli nie jest za ciekawe ,wez go na przetrzymanie moze

Gość kolorowankamala
no wlasnie spodobał sie jej! wiec musiał ja flirtowac, jakby nic nie robił to na pewno by jej sie nie spodobał!

Gość kolorowankamala
tez mysle zeby na razie sobie odpuscic... jakas przerwe zrobic... jesli naprawde mnie kocha to powinien to zrozumiec, a jesli chce flirtowac to na pewno z nim nie bede...