Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizaaa89

Zbyt mokro podczas stosunku.. ??

Polecane posty

Gość elizaaa89

witam :) mam maly problem. wczoraj kochalam sie z chlopakiem( tuz po okresie). podczas stosunku zauwazylismy, ze jego uda i wszytko co w poblizu (wlosy w tamtych okolicach itp) sa mokre.. ale to nie byl pot, tyllko tak jakby moj sluz (?) strasznie rzadki, prawie jak woda! pociel tez byla tak jakby mokra od tego;/ i nie wiem, czy to mozliwe, zeby sie ze mnie az tak lalo? ja wcale nie czulam sie taka 'mokra' w tych okolicach.. kochalismy sie w prezerwatywie, potem ja sprawdzlalismy- byla cala + stosunek przerywany. jednak ja mam jakies chore mysli, ze moza to byla jego sperma i nie wiem, przeciekla dolem ? O_o to chyba niemozliwe (?) Miala tak moze ktoras z Was?

to niemożliwe aby facet "wyprodukował" taka ilość spermy ;) natomiast niektóre kobiety w czasie podniecenia mogą wyprodukować tyle śluzu że dosłownie będzie się z nich lało. ale to przecież nie wada :]

Gość tom999
fajny masz ten śluz,lubie minetki jak duzo leci soczków

Gość mautia blond
ja też tak kiedyś miałam i się wstydziłam że tak zamoczyłam wszystko lało sie ze mnie jestem ciekawa , czy dla faceta to nie jest obrzydliwe

Gość elizaaa89
niee, co ty, nie bylo to dla niego obrzydliwe :) tylko sie wlasnie zastanawialismy skad sie tyle tego wzielo heh .

Gość Bożena994
Też mam taki problem , ostatnioo było tak mokro ze wyglądało jak bym sie posikała, od tej wody nawet nie ma takiego poslizgu jak się dłuzej kochamy to bardziej boli , na początku bardzo się tego wstydziłam, ale poczytałam z partnerem o tym w sieci i wiemy juz co to jest i że to nic złego ;) Pozdrawiam

Gość kjnhbsfdgf
może miałaś biegunkę :O

Gość malamiii
tylko ty levviatan kobiecą tzpie widziałeś tylko na jpgach więc nie szpońć

Gość zaraz wmówcie jej
żę woda z niej się lała :D To jest normalne przy podnieceniu