Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agaaa_xb

Prezent na walentynki dla NIE swojego faceta?

Polecane posty

Gość Agaaa_xb

Czy wypada wogóle coś dac na walentynki dobremu koledze/przyjacielowi? czy to raczej zły pomysł?

Gość umtz umtz umtzz
Jeżeli ma dziewczynę to raczej zły :o 🖐️

Gość Agaaa_xb
akronim a co byś proponowała mu dac? umtz---spotyka się z jakąs lasią raz na miesiac albo rzadziej, raczej to nic powaznego

Gość Agaaa_xb
doradzi ktoś jeszcze?

Gość uważam że nie
to jest święto wyłącznie dla zakochanych

Gość uważam że nie wypada
To święto zakochanych, raczej nie wypada dawać prezentów koledze

Gość Fiona_20211
Nie dawaj

Gość Agaaa_xb
Chyba macie racje, nie będę mu nic kupowac bo może sobie pomyśleć że sie w nim zakochałam albo tez sam odbierze to za danie mu nadziei. Ja myślałam tylko o jakimś sympatycznym drobiazgu, żeby mu było miło zeby wiedziwł że tez go lubię, bo on jest dla mnie bardzo dobry, troskliwy, chciałam sie jakby zrewanżować....

Gość golciaa
daj mu buziaka albo du­py mu daj :))))))))))))) ja mojemu koledze dam i na pewno nie odmówi :)

Gość Agaaa_xb
nie daję d*py przyjaciołom taką widzisz mam zasadę, a buziaka może dostac nawet na co dzień

Gość jego dziewczynie
może się nie spodobać ale on będzie zadowolony :)

Gość Agaaa_xb
Nie przejmuję sie jego dziewczyną, nie wiem nawet czy tak ją można nazwać, jak jeżdzi do domu raz na m-c albo rzadziej to się tam z kimś spotyka, więc to nie jest problem Tylko co tu wymyslec jeśli już sie zdecyduję żeby wogóle coś... Piszcie!!!

jeśli chcesz mu okazać że go lubisz to już lepiej mu dać jakiś drobiazg bez okazji. Albo na jego urodziny czy imieniny okazać pamięć. A nie na święto zakochanych, bo z pewnością odbierze to inaczej.

kolejna która ma "kolegę" i nie przejmuje się jego dziewczyną :O Jeśli on kogoś ma to powinnaś brać to pod uwagę.

Gość Agaaa_xb
W jaki sposób mam TO brać pod uwage niby? Przecież nie robię nic złego. Spedzamy ze sobą całe dnie i się zaprzyjaźniliśmy to wszystko. I uwierz mi że to on bardziej okazuje mi zainteresowanie i troske, ja tylko jestem miła bo go lubię i nie chce odpychać ps. a o imieninach i urodzinach oczywiście że pamietam

Gość Agaaa_xb
up

Gość Yattleya
''W jaki sposób mam TO brać pod uwage niby? Przecież nie robię nic złego. S'' ja bym pomyslala ze mi faceta podrywasz-walentynki to swieto ZAKOCHANYCH a nie przyjaiol -fajnie ze go lubisz ale bez przesady... ale jak facet jest uczciwy w stosunku do swojej to prezentu nie wezmie a ty przyznaj sie chcesz go poderwac po prostu ;]

Gość Agaaa_xb
nie chce go poderwać, tez mam chłopaka więc związek nie wchodzi w gre. Pomyslałam że jak dam mu to cos w pracy to nic się nie stanie. Przeciez jak bedzie się z nią widzial kiedys tam za miesiąc to nie musi jej tego pokazywać Ale może i macie rację, chyba sobie daruję...

Gość Yattleya
ale rozumiesz jaka jest symbolika? daj mu cos na urodziny/imieniny/dzien chlopaka/bez okazji a nie na walentynki...

Gość Agaaa_xb
rozumiem i dlatego sobie daruję Myślałam tylko o czymś niezobowiązującym, jakimś drobiazgu czy ładnych czekoladkach, bez jakichś napisanych wyznań itp bo wiem żeto by było nie na miejscu

Gość Yattleya
nie do konca rozumiem, COKOLWIEK bedzie nie na miejscu bo to dzien to swieto ZAKOCHANYCH i bez znaczenia jest czy na prezencie bedzie napisane i love you czy nie

Gość kkkiiikkkaaa
świetny pomysł, dać prezent koledze z okazji święta zakochanych:) głupszego pomysłu dawno nie słyszałam:D urodzin to ten kolega nie ma?

Gość iejjwef
masz chlopaka a cale dnie spedzasz z przyjacielem? :D komedia i jeszcze na swieto zakochanych chcesz mu dawac prezent - idz wybierz ze swoim chlopakiem, bedzie szczesliwy :D

Gość kkkiiikkkaaa
A jeżeli faktycznie jest tak jak piszesz, czyli nic absolutnie do kolegi nie czujesz i nie zamierzasz go poderwać, to wręczenie prezentu z okazji dnia zakochanych jest tak samo absurdalne, jakbyś mu dała prezent np. na dzień nauczyciela albo dzień kobiet:)

Gość Agaaa_xb
całe dnie z nim spedzam bo z nim pracuje no i tak się zżylismy ze jesteśmy wręcz nierozłączni. wszędzie razem Ale z tym prezentem to przekonaliscie mnie, głupi pomysł, bo dla mnie to będzie dowód sympatii a dla niego niekoniecznie

Gość kasia 1029
a on się w tobie nie zakochał przypadkiem? Bo z wątpię czy normalnemu koledze by sie chciało tak cie adorowac?

Gość a może buziaka w
siusiaka?:classic_cool:

Gość Agaaa_xb
Kasia...jesli mam byc szczera to przeszło mi to przez myśl bo on naprawde dużo dla mnie robi i jest przy tym bezinteresowny I Ja też go w związku z tym bardzo lubię i dlatego cieszy mnie gdy moge mu sprawic jakąs radość Stad pomysł z tym upominkiem