Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweetsixteene

Czy to w porządku?

Polecane posty

Gość sweetsixteene

Mój chłopak przede mną spotykał sie z taka dziewczyna. Teraz z nia utrzymuje kontakt poprzez pisanie z nia na gg. Ostatnio mi powiedział, ze jemu jest jej żal. Ja sie spytałam dlaczego. A on, że ona jest nieszczęśliwie zakochana.... w nim. Kocha go i mi strasznie zazdrości. I wydaje mi sie ze wzięła go na litość. On kiedys mi gadał , ze ona dla niego nic nie znaczyła, i nie ma teraz z nią nic wspólnego. A teraz powiedział jej, że może zawsze na niego liczyc i udaje przyjaciela. Ona chce sie z nim spotkać, przyjechać do niego i pogadać. On sie zgodził, ale mi sie nie podoba ten pomysł. Zrobiłam mu sceny zazdrości i powiedziałam mu ze ona nim manipuluje i chce mnie zniszczyć, bo w końcu go kocha.... I przecież wiadomo o czym ona chce pogadać...;/ Co wy o tym myślicie? Mam byc o co zazdrosna? czy dac spokój?

Gość taki domek mam
"On sie zgodził, ale mi sie nie podoba ten pomysł. Zrobiłam mu sceny zazdrości i powiedziałam mu ze ona nim manipuluje i chce mnie zniszczyć, bo w końcu go kocha.... I przecież wiadomo o czym ona chce pogadać...;/ Co wy o tym myślicie? Mam byc o co zazdrosna? czy dac spokój?" to zadnie, które zacytowałam, mówi wszystko o tobie. jesteś żałosna, ograniczona, i do tego masz niskie mniemanie o sobie dlatego zabraniasz dorosłemu facetowi decydować o swoim życiu. jesteś babą, która chce opleść faceta, lichą podróbą kobiety. bluszcz i tyle, w temacie. :P

bluszczem jest ex autorka ma prawo być zaniepokojona, jej chłopak i jego ex nie są w porządku. Niestety niewiele tu mozna tu zrobić, obawiam się ten chłopak nie jest wiele wart, skoro tak postępuje.

Gość sweetsixteene
Ej, ale to nie jest stary facet, mamy po 16 lat.

Do przedmówcy nade mną: Człowieku puknij się w łeb i nie obrażaj autorki. Z tego co napisała, to wcale nie zachowuje tak, jak Ty to określiłeś. Ty najwidoczniej albo zostałeś w przeszłości skrzywdzony, ale piszesz to z zazdrości. Ja, autorko na Twoim miejscu kazała bym mu zaprzestać tej znajomości. Z reszta to już nie byłaby zwykła 'znajomość'. On tez skoro byłby w porządku wobec Ciebie, to sam powinien zrozumieć, ze to nie ma najmniejszego sensu. A Ty rób coś, bo go stracisz.

Gość chlopak jest nie w porzadku wo
bec Ciebie

do --> taki domek mam czlowieku ogarnij sie i zastanow co piszesz:o

niestety naiwni faceci często lecą na takie płaczące biedactwa, szczególnie, że często sie to kończy ostrym rżnięciem na sianie - mogą się wyszaleć erotycznie i to jeszcze W IMIE PRZYJAŹNI I TROSKI Gdyby on naprawdę był taki troskliwy to zastanowiłby się też w jak niekomfortowej sytuacji stawia swoją dziewczynę.

Gość sweetsixteene
do rozwódkaaa. Masz racje, musze z nim pogadać, on na prawde chyba nie widzi nic takiego w swoim zachowaniu, albo podoba mu sie to , że jestem zazdrosna.

chlopak wie, ze dziewczna sie w num bujnela i probuje jego odbic, a ten jeszcze z wywieszony jezorem do niej leci olewajac odczucia swojej dziewczny:o zostaw tego dzieciucha

Ten twój chłopak to jakiś idiota, a jego ex to niezła manipulantorka.

Gość sweetsixteene
Dalszy ciąg tej historii jest taki, że mój chłopak spotkał sie z tą dziewczyną, ona wzięła go na litość i przytuliła i.... pocałowała. Mój chłopak napisał mi to na gg po powrocie z tego spotkania, a była to nie miła rozmowa. Miał do mnie wyrzuty i starał sie na mnie zwalić wine. Nieprzespałam całej nocy i stwierdziłam ze to skończony idiota, którego nadal kocham.... Zakończyłam ten związek... jestem załamana i nie wiem jak sobie z tym poradzic, to jest moja pierwsza miłość i wiem, ze przez pewien dłuzszy czas bedzie mi trudno dojść do siebie, gdyż bede widywała go w szkole i moze on zacznie spotykać sie z tą dziewczyną.... bede widywała ich razem! ;( Staram sie zatopić smutki, ale mi to nie wychodzi...