Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkfn\

Dlaczego ludzie patrza tylko na wyglad?

Polecane posty

Gość lkfn\

skromna dziewczyna nie ma szans na znalezienie chlopaka, sama nieraz slyszalam jak mezczyzni oceniaja kobiety, o ta laska z taka chcialbym byc, a tamta taka normalna nic ciekawego, swoja droga mam znajomych ktorzy nie patrza na wyglad ,chodzi o facetow ktorzy oceniaja kobiety po tym co maja w glowach a nie w czym sa ubrane, sama tez nigdy nie oceniam po wygladzie i urodzie....to jest straszne

Gość Mobasher
aż taka jesteś brzydka?

to jest smutne.:( Też staram się nie oceniać innych po wyglądzie, bop można się pomylić i to bardzo.:(

Gość akurat jestem mezatka
od pol roku, wiec nie mam z tym problemu natomiast widze co sie dzieje wokolo

tak to juz jest na swiecie patrza na ciebie i juz cie oceniaja jaki jaka jestes tak to juz jest smutne ale co :o

Gość Amicorum
no nie oceniają TYLKO po wygladzie ale ma on największe znaczenie

Zależy do czego ma ów znajomośc prowadzic. Zona ma byc inteligentna i zaradna. ta druga ma byc ładna

Dokładnie zależy do czego ma prowadzić znajomość. A po drugie ja po wyglądzie oceniam tez hm...inteligencję... Jeśli chodzi Ci o skromność to dla mnie jest ona zawsze w cenie, ale musi iść w parze z innymi cechami. Na pewno nie jest tak, że liczy się tylko i wyłącznie wygląd. Co z tego, że fajnie ktoś wygląda jak charakter do doopy? :) Osobiście gardzę chamstwem, cenię skromność. No ale przesadne przyzwoitki też mnie denerwują ;)

Gość antonio banderooos
psycholozka ale z ciebie musi byc niezle monstrum skoro twoj fagas zostawil cie dla takiego paszkwila z morda jak straszydlo z silent hill :D (chodzi mi o to cos w tym linku w twojej stopce:-O cialko okey, ale morda jakby po nowotworze lub nieudanej operacji)

Gość Ajajestembrzydka
Natury nie oszukasz. To, że ludzie patrzą na wygląd jest uwarunkowane od zawsze. Wygląd jest wyznacznikiem zdrowia danej osoby. Udowodniono, że najbardziej podobają nam się osoby o symetrycznych, proporcjonalnych twarzach ponieważ podświadomie czujemy, że takie osoby wydadzą najzdrowsze potomstwo. Tak jest też wśród zwierząt, tylko najlepsze, najsilniejsze osobniki są dopuszczane przez samice. Wygląd jest naszą wizytówką i to się nie zmieni.

Gość gość
dokladnie to zleży od natury

Gość gość
No a ja to niedlugpo zostane satanistka i bede straszyc sie komus cos nie podobakopa w tylek zasadze i sie zakonczy ocenianie innychjak tak im zle .ciagle tylko pretensje do swiata ta ma piegi ta ma kuperek za duzy ta ma wlosy rude ta sobie szminki nie kupila za sto zlotych,a tak tto bedzie najlepiej nie podoba sie komus cos kopa w tylek i do widzenia.

Gość gośćkkboss
A co z kobietami naturalnymi co nie robia paznokci sztucznych a jej kolezanki wszystkie mają i chodzą podniecone o jakie mam super, wlosami naturalnymi mimo iż wszystkie jej rowiesniczki chodza z pomalowanymi co tydzien na inny kolor z taką kobietą co woli kupić sobie nowe buty lub kolczyki niż wydawasz na upiekszanie siebie jak np: j.w czy nowe rzęsy czy inny kolor szminki..?

Gość gość
Też nie maluję paznokci włosy mam naturalne maluję się ale delikatnie

Gość gość
myślę że jeżeli praca wymaga wizerunku to się na to patrzy, jeżeli szuka się partnerki i matki dla swojego dziecka ma to też jakieś znaczenie ale jeżeli chodzi o przyjeźń nie sądzę żeby się liczyło a na pewno nie dla wszystkich