Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladny inaczejjjj

kogo lubicie z prawikow na kafe

Polecane posty

Gość hej mała...
e tam starsza lepiej mieć młodsza bo ją możesz wychować a tego chce pan D zrobić z N-wiesz satrsza ma już swój świat i nie jest łatwo ją lepić jak glinę... A ty chyba FGH znasz sie na ludziach bo wiem ze nie pzrepadasz za Dar..

Gość a tak wogoleeeeee
a nk też usunąłeś ?

Gość hej mała...
a kogo to obchodzi ile masz lat???

To moje pierwsze NK usunąłem już kilka miesięcy temu założyłem tylko ze skrótem i miałem kilku znajomych ale też usunąłem niepotrzebne mi

Gość hej mała...
no na pewno za tobą nie.... ale on od dawna nie trawi dar i wzajemnie...nie wiem o co im poszło ale to wszyscy wiedzą...a pewnie d sie jeszcze tobie niepochwalił ale też nie ma czym....

Gość hej mała...
fgh a ty się wybierasz też do wróżki z mamą???

Gość hej mała...
ej nasti to kiedy zamierzasz opuścić to szacowne forum...bo nie mogę się doczekać.....:))))i zabierz se sobą swego psudo lowelasa bo działą tu na nerwy większośći...

To chyba nie jest tajemnica że Darker to menda co uważa się za lepszego od innych. Ukrywa się za monitorkiem a w rzeczywistości to na tyle ile tutaj by sobie nie pozwolił bo by mial dużo więcej respektu

Gość hej mała...
fgh a brata masz starszego czy nie?Szkoda ze Ty nie mozesz pójść bo moze byś się dowiedział więcej.... No podobno Kubicy nie amputowali reki to dobrze:)))))

jak sie przekonalam to kilka osob mnie tu lubi. ale bede musiala zniknac na czas 2 polrocza. ale na pewno wroce.

Gość hej mała...
akurat się z tobą zgadzam co do D...też nie trafię tego gośćia i jego żalosnych wypocin....mam nadzieję ze razem z nasti znikną z tego forum...

Gość hej mała...
tylko D moze kapselko i chyba nikt więcej no bagno może ale on już nie istnieje........a reszta to sie tylko napala na twe ciałko młode...aleś ty jest głupiutka jeszcze....

Gość hej mała...
mogę sie zalić komu chcę a ty już zjezdzaj do swego księcia...macie już kontakt to po co tu jeszcze sterczysz.....tylko się nie popłacz jak ci znowu napisze co w stylu "czemu nie chcesz sie spotkać mam wolne"itp. Poczytaj sobie najpierw o swoim królewiczu co tu siedzi x lat-pod różnymi nkami..to sie dowiesz wielu ciekawostek.....

Ja tu jestem od dwóch lat. Faith od siedmiu.

Kiedyś mial taki nick na L ale nie pamiętam jaki i wtedy był zakochany ale ona wybrała innego. Taki był biedny, pokrzywdzony. Zmienił nick i został mendą.

To nie moj krolewicz... Tylko kolega i ja nic wiecej nie chce. Bo po co? Może pisac co chce i do kogo chce, nie bede mu lustrować przeszłości.

Gość hej mała...
tak lelouch chyba i chyba ze 4 lata co najmniej-można sprawdzić w archiwum.......więc nie pieprz... Masz rację menda jakich mało...już go zbanowali parę razy ale wraca nadal......l

Gość hej mała...
kolega???he,he a on o tym wie czy się dopiero dowiedział dziś......???bo znowu bedzie wielce zdziwiony że jest tylko kolegą....... ma chłopak pecha same laski co go zlały i chciały być jego przyjaciólkami...... Więc nasti nie odbieraj mu tej nadzieji

Nie pieprzę. Jestem tutaj chyba od listopada 2007, szmato. Wielka rzecz w tym roku 4 rok będę obchodził.

Gość hej mała...
tak zakochany był w żelku z kafe co go zlała z kalibanem wcześniej na studiach co go zlała z cudzoziemcem i td.latka mijają a teraz zarywa ciebie nasti.....