Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malagaga

Dla kobiet

Polecane posty

Gość malagaga

Kobietki, jakie są Wasze najbardziej problematyczne partie ciała? Ja np. jestem szczupła, a jeśli przytyję nawet 1-2 kg to od razu idzie mi w brzuch. Mogłoby iść np. w biust :-)

Mam to samo ;) Głównie dla tego że nic a nic go nie ćwiczę ;) Ostatnio przytyłam 4kg to poszło mi też w dupę ale akurat z tego się ciesze ;)

Mam to samo! Ale ćwicze codziennie i staram się zdrowo odżywiać ( co dla mnie bardzo trudne) ale jakieś tam efekty widać

Ja miałam kiedyś fajny brzuszek - nawet jak objedzony to był fajny. Może nie jakoś super wyćwiczony ale kurde... coś w nim było ;) Teraz to taki brzuch po prostu :O Kiedyś się zmobilizuje do ćwiczeń ;) Już od nowego roku mówię " od jutra będę ćwiczyć" :D

Gość malagaga
To tak jak ja, mówię i mówię, a potem nic nie robię. Ale przyznam, że fajnie byłoby przed latem umięśnić troszkę brzuch. Odchudzić to nie, ale tak trochę chociaż nad nim popracować :-)

Gość pokazcie brzuchy
:)

Gość malagaga
No jasne, już pokazujemy! Jeszcze co?????????

Gość malagaga
"wysokoskanalizowana Dżaga nie powinna mieć pupy jak betoniarka" Może niektórym mężczyznom właśnie takie się podobają...

Gość autorko
brzuch

Gość malagaga
Jeszcze może do tego tyłki i nogi i w pakiecie przy okazji gołe pipki. O co Wam ludzie chodzi? Temat założony jest do dyskusji a nie pokazywania się na kaffe. Ja nie z tych.

Gość dzooooo
nienawidze swoich cyckow, ale brzuch mam za to zajebisty.

Gość malagaga
Napisałam nie z tych, a nie z Tych :-)

Gość malagaga
Oj, tak chciałam sobie pogadać... Wiadomo, że każda kobieta ma w sobie coś, co lubi i uważa, że jest super oraz coś, co sprawia jej problem i co chciałaby zmienić. A pomimo tego uważam, że wszystkie kobiety są piękne, muszą tylko podkreślić swoje atuty. Dobrze mówię???