Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona:/

chcę przytyć !

Polecane posty

Gość zmartwiona:/

Witajcie ... Mam 180 cm wzrostu i 55 kg .. staram sie przytyć , a jednak nie moge poradzcie cos . Wszyscy twierdza , ze jestem za szczupła , ale nikt nie potrafi zrozumieć tego , ze nie moge przybrać na wadze chociaż z 3 kg . Moge duzo zjeść ale i tak nie ma efektów gdzy wejdę na wage... czy ktoś zna dobry spospób aby przybrać ??

ćwicz, mięśnie się rozwiną waga wzrośnie :) a przy okazji możesz modelować ciało ;)

Gość sdfgsdgssafas
Ja też chcę przytyć bo ważę ledwo 100kg,to jak znajdziesz metodę to się nią podziel :P

Gość kup sobie gainery
w sklepie dla kulturystów,fitness itd. np Fitmax Activ -można przybrać pare kg.

Gość czarna beemka
ja też chciałam przytyć, po pół roku przytyłam, a teraz chce schudnąć. źle się czuję i wolę już poprzednią wagę. każdy miękki wałek jaki mi się tworzy przy zgięciu mnie denerwuje. uda to porażka. i już nie mam płaskiego brzucha i więcej ubrań na mnie gorzej leży.

czarna beemka -> tak to jest jak się tyje zwiększając masę tłuszczową a nie mięśniową

Gość załamana:/
Levviatan - dzieki za rade chętnie poczytam . Mięśnie ćwicze bo staram sie robić codziennie brzuszki choć brzuch mam umieśniony to i tak waga jest mała . Gdy byłam u lekarza z tym stwierdził ze na pewno to genetycznie nie zrobił mi zadnych badań a zapisał jakis syrop który i tak nie pomógł