Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agtda

mezczyzni!Jestem kobieta chce kupic male auto-powiedzcie prosze

Polecane posty

Gość Agtda

Krok po kroku jak dziecku jak kupic uzywane autko za ciezko uciulane 5 tys?mysle o golfie 3 bo tanie czesci,niepsujace podobno,mam 23 lata i nie mam ojca,meza,chlopaka ktory podpowiedzialby mi jak to wyglada proceduralnie itp.

Gość masz wujka google
🖐️

Właśnie Ci chciałam napisać o golfie 3. Tylko VV albo Opel.

średnio dobry pomysł z kupnem Golfa za tą kasę. Na początek jak nie masz zniżek kup auto o małej pojemności typu seicento, matiz itp inaczej zabulisz spore OC które jest liczone od pojemności. Druga sprawa nie ufaj sprzedającemu przed kupnem podjedź na jaki płatny przegląd żebyś potem nie kupiła skarbonki. Radzę unikać wszelkich okazji i komisów. Licz jeszcze tzw pakiet startowy wymianę rozrządu płynów olejów. To liczyć trzeba z jakieś 1.5 lub 2 tysiące złotych.

nie zapomnij też sprawdzić czy auto nie jest jakieś kombinowane,kradzione itp. Wizyta na pierwszym lepszym posterunku policji gdzie numer Vin sprawdzą.

Gość Agtda
Wujka google tez pytam :)

Gość a nie lepiej za
te 5 koła kupic duzo wódy i piwa? szkoda tak na auto

Gość a może coś takiegoo
za tą kasę to kupisz bardzo kiepskiego Golfa 3 lepiej np coś takiego http://otomoto.pl/ford-fiesta-klima-auto-po-oplatach-C17154172.html sam mam taka fiestę od 2,5 roku i nie narzekam szczerze polecam, jak dodatkowo uzbierasz na instalacja gazowa to będziesz mieć bardzo tani w utrzymaniu samochodzik jak na pierwszy raz w sam raz

Gość a nie lepiej za
fiesta ma licznik do 100000 wiec się sam zeruje:) na licznik nie patrz bo i tak większość samochodów ma cofnięty a prawdy się nie dowiesz

Tak pewnie 96000 przebiegu , a wlascicielem jest, niech zgadne dziadek z Wermachtu rocznik 1920 tak ? :D

Gość fdses
moze corsa B rocznik 96 ?