Gość betyyya Napisano Luty 6, 2011 witam. mam rpblem, ktory meczy mnie:( nie wiem czy mi ktos cos doradzi, pomoze, ale sie wyazale:( poznalam faceta, jestem z nim 4 miesiace, jest ogolnie dobrym czlowiekiem, troskliwy i traktuje mnie tak dobrze jak nikt wczesniej. od poczatku nie czulam do niego motylkow itp. ale bylam z nim. Zaszlam w ciaze.....ons ie oswiadczyl a ja przyjelam oswiadczyny. zaraz po tym z rodzicami i nim wybralismy date slubu, juz za kilka miesiecy. mamy juz sale itp.A ja siedze teraz w domu i nei wiem czy ja tego chce:( denerwuje mnie jak sie znim widze, wkurza mnie sama swoja osoba,jego gesty, jedp postawa wszytsko;/on jest zakochany we mnie po uszy, cieszy sie z dziecka.a ja ...czuje ze moje zycie nei jest takie jakie chcialam:( i ze juz nie spotkam tego jednego....i ze moje dziecko bedzie nieszczesliwe...bo ja jestem niesczesliwa:( nie wiem moze to humory ciazowe, wahania nastrojow? nie mam ochoty zyc...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach