Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bruneti

WŁOSY co bierzecie na rozdwajanie wlosów ?? i szybszy porost ??

Polecane posty

włosy rozdwajają mi sie od 2 lat.. mam coraz krótsze bo podcinam co miesiac.. nie szusze ich suszarką.. nie uzywałam nigdy prostownicy.. Myje je co dzienni elub co rdugi dzien ( strasznie mi sie przetłuszczaja) a jak pare razy po operacjach nie moglam myc przez tydzien to porobily mi si ew roznych miejscac strupy jak bym miala łópież punktowy.. nie wiem czy istnieje cos takiego w kazdym razie zeszło od szamponu przeciwłupiezowego. Brałam Ineove włosy rosły szbciej ale nie byly ani grubsze ani mniej rozdwojone... Nakładałam tez nafte i jakieś żółtka na włosy i tez bez rezulatatu kompletni eżadnego.. co jeszcze polecacie.. słyszałam ze szkrzyp cos daje ale osoby ktore potem braly inneove mowily ze inneove i skrzyp nie do porównania ze inneove 1000 razy lepszy... pomocy błagam.. bo niedługo bede łysa od tego pocinania a mam swoje włosy czarne wiec jak nie podcinam to rozdwojone koncowki robia sie blond.. wiecie jak to wyglada..

Gość sama jestem ciekaa bo tez mam
taki problem

może masz chorą tarczyce...najlepiej znajdź przyczynę swojego problemu to bedzie łatwiej cos temu zaradzic i znaleźć srodek na twój problem bo z tego co piszesz to masz poważny problem z włosami.Szampon dermena jest dobry podobno .Jest to szampon przeciw przetłuszczaniu sie włosów i przeciw wypadaniu,zapewne moze również pomóc na rozdwajanie sie włosów,mi dermatolog przypisała vita pil na wzmocnieie włosów i dermene-szampon

Gość nie mozliwe...
na przetluszczanie polecam szampon z Joanny czarna rzepa a jezeli nie uzywasz srdokow do stylizacji wlosow to po prostu rozdwajaja sie z jakis innych powodow..idz do lekarza..zrob badania ogolne

Gość będę u dermatologa
w marcu bo sama sie lecze teraz , wypadaja mi wlosy, sa cienkie i oslabione, wiec zapytac zeby cos na rozwajanie i najwyzej zajrze tu podzielic sie tym co mi powiedziala

ja polecam olejek rycynowy z tym ze on jest bardzo tłusty - wiec na kilka godzin jak siedzisz w domu i wieczorem lub rano umyć głowę, no i na efekty to jakies 3-4 tygodnie

Gość ale na koncowki proponujesz
???????????????????/

Gość ten olej to na
koncowki??? czy u nasady??? pomaga cos na rozdwojenie wlosow jak posmaruje nim??

Gość fkwl;fkew;lfkew;l
revitax jest kiepski tzsn przynajmniej na moje nie podzialal nic a nic, autorko a wjaki sposob zauwazylas ze rosna ci wlosy szybciej po innovea, czyb jakos tam., przeciez to mogla byc kwestia samosugestii