Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bruneti

włosy !! pomocy z włosami !!

Polecane posty

włosy rozdwajają mi sie od 2 lat .. mam coraz krótsze bo podcinam co miesiac.. nie szusze ich suszarką.. nie uzywałam nigdy prostownicy.. Myje je co dzienni elub co rdugi dzien ( strasznie mi sie przetłuszczaja) a jak pare razy po operacjach nie moglam myc przez tydzien to porobily mi si ew roznych miejscac strupy jak bym miala łópież punktowy.. nie wiem czy istnieje cos takiego w kazdym razie zeszło od szamponu przeciwłupiezowego. Brałam Ineove włosy rosły szbciej ale nie byly ani grubsze ani mniej rozdwojone... Nakładałam tez nafte i jakieś żółtka na włosy i tez bez rezulatatu kompletni eżadnego.. co jeszcze polecacie.. słyszałam ze szkrzyp cos daje ale osoby ktore potem braly inneove mowily ze inneove i skrzyp nie do porównania ze inneove 1000 razy lepszy... pomocy błagam.. bo niedługo bede łysa od tego pocinania a mam swoje włosy czarne wiec jak nie podcinam to rozdwojone koncowki robia sie blond.. wiecie jak to wyglada.

Ja polecam kuracje Revlonem- ale to w salonach fryzjerskich i mało salonów to ma :/

Gość onarsl
dokładnie dermatolog!!! na słabe i zniszczone końcówki dobrze wcierać jedwab:)

do dermatologa poje aczkolwiek roznie z nimi bywa bo juz bylam are razy z innymi problemami i niestety nie pomogli.... co do jedwabiu we włosach to on pomaga tylko widocznie... ale nie leczy włosow..

Gość blablablabalbalabblaablbalabal
Przede wszystkim dobre odżywki po każdym myciu. Polecam WAX - używają go ludzie po chemioterapi, ale każdy fryzjer go poleca. Jest to leczniczy wosk, wsmarowuje się go we włosy i skórę głowy. Używam i jestem zadowolona. W miejscach gdzie miałam już łyse miejsca(!!!) po WAXie zaczęły mi rosnąc. Kosztuje do 30 zł w każdej aptece.

Gość blablablabalbalabblaablbalabal
Oczywiscie leczy tez rozdwojone końcówki i pogrubia włosy, ale chciałam podkreślic jak bardzo mi służy ;)

ja od chyba 5 lat probowalam zapiscic wlosy, lecz z marnym skutkiem... rozdwojone koncowki, zniszczone wlosy pomimo ze nie stosuje suszarki, lakierow itp. od pol roku pije pokrzywe i widze znaczna poprawe wloskow. :) juz mi nie wychodza i bardzo szybko rosna, a co najwazniejsze juz nie wygladaja jak siano :)

naprawde od pokrzywy ??? to fantastycznie musze ja kupic. kupuje ja sie w aptece ?? co do WAX to robiłam to jakies 4 miesiace temu po raz kolejny.. ok to pomaga ludzia ktorzy nie maja włosów na porost nowych ..ja mam bardzo grube czarne włosy i na mnie to nie działa kompletnie.. byc moze jest ich po waxie wiecej ale rozdwojaja sie nadal..

pokrzywę można kupic w aptece lub w supermarkecie sa herbatki pokrzywowe . Własnie ja pije :):) Mi bardzo pomogła. I zycze tego także dla Ciebie :) Mozesz sprobowac. Jesli nie pomoze na wlosy to chociaż oczysci Twoj organizm z toksyn :):) aaaaaa... i próbowałam też RADICALa w ampułkach , lecz 2-tygodniowa kuracja kosztuje mniej wiecej 40 zł. Ale także działa,