Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mokida

Jem i chudne

Polecane posty

Gość mokida

Witam Mam problem z waga . Mam 18 lat , około 165 wzrostu i ważę 45 kg . Jestem chuda i nie przeszkadza mi to zbytnio ale zaczynam sie troche martwic , poniewaz ciągle chydne a wcale sie nie odchudzam . W wakacje ważylam 50 kg , tydzien temu 46 a teraz 45 kg . Prowadze siedzacy tryb zycia i to doslownie . Protrafie caly tydzien przesiedziec w domu i tylko jem i spie , zero ruchu I jem duzo , nie wazne jaka pora , potrafie w nocy opychać sie frytkami lub slodyczami . Cały czas cos jem ! A waga spada ... Czy to normalne w moim wieku ? Moim zdaniem nie bardzo , powinnam juz byc kluchą Powinnam sie martwic ? Czy to normalne ? A i nie jem mięsa , ale to chyba nie ma nic wspólnego .

mięso to podstawa diety... wegetarianizm to nie tylko nie jedzenie mięsa ale zastępowanie go innymi rzeczami poza tym zbadaj się

To objaw choroby, i to nie byle jakiej coś Cię zżera od środka. Idź do lekarza jak najszybciej.

Gość mokida
Bumbumshoko - troszke mnie wystraszyles , ale poczekam jeszcze troche i zobacze czy dalej bedzie spadac jak tak to lece do lekarza

Ja jestem kobietą :) Możliwe, że Cię wystraszyłam, ale nie jest z pewnością normalne chudnięcie przy nie zmienionej diecie, a tak pozatym nie masz innych problemów zdrowotnych? Może stres, czujesz się ciągle spragniona? Albo pobudzona?

Gość mokida
A to przepraszam ;) Jestem dosyc nerwowa Pobudzona raczej nie wrecz odwrotnie ;) Tak po za tym to chyba wszystko ze mna ok

Gość mokida
pije kilka herbat dziennie 4-5

4-5 herbat dziennie to normalnie, no chyba ,ze o litrach piszesz:D a coś jeszcze?

idż do apteki niech ci zbadają cukier jak mają takie możliwości .

Gość to moze byc
cukrzyca,tarczyca albo tasiemiec-moja siostra miala ta gisde i chudla w oczach.Minal chyba rok zanim znalezli przyczyne:O

Gość mokida
tarczyca odpada bo sie badalam poczekam jeszcze trochę i pójdę do lekarza

Gość mokida
a na sama mysl o tasiemcu robi mi sie niedobrze ;)