Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość by zdrowym byc.........

Co zawiera antyoksydanty?

Polecane posty

Gość by zdrowym byc.........

co warto jeść co zwalcza wolne rodniki? co chroni nasze zdrowie? wiem, ze zielona herbata, wiem ze owoce - ale z tym u mnie gorzej bo moj przewod pokarmowy nie do konca je toleruje i potem mecze sie ze wzdeciami, bolami itd...a moze jakies suplementy diety? jakie warzywa, owoce dobre dla wrazliwego zoladka?

Masz rację. Zielona herbata, warzywa, owoce. Wszystko co zawiera duże ilości wit. A (beta karoten), C, E oraz np. selen, ksantony, luteina (na zdrowe oczy). Polecam Ci fachową stronę dot. antyoksydantów. Lepszej nie znalazłam: www.wolnerodniki.com.pl I polecam, bo sama stosuję Xantho Plus

Gość oleale
Dieta i ogólnie tryb życia, to podstawa. Natomiast najlepszym preparatem antyoksydacyjnym jaki znam jest Mega Protect. Posiadam trochę wiedzy fachowej i szczerze mówiąc myślę, że jest to produkt z najwyższej półki. Jest wiele miejsc w sieci żeby na temat jego działania. Jedną z lepszych stron jakie mogę polecić to http://sposob-na-zdrowie.blogspot.com Jest tam też parę ciekawych informacji, które mogą stać się źródłem nieco większej wiedzy na temat naszego zdrowia.

Gość że mają
biała herbata nawet jest lepsza niż zielona.