Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niee...no taa

JUŻ NIE WYTRZYMAM!!!

Polecane posty

Nienawidzę siostry mojego chłopaka urwałabym jej łeb, wychowanie bezstresowe, 16letnia rozwydrzona gówniara, która siedzi 24h na dobę przy kompie, albo pisze smsy, itp nie pomaga w domu, chleje i się puszcza, a moi "teściowie" nie reagują. Matka mojego chłoapka jest teraz w szpitalu, ojciec haruje na utrzymanie, a wszystkie obowiązki spadły na mojego chłopaka, nie dość, że pomaga ojcu w pracy to jeszcze sprząta, gotuje i robi dosłownie WSZYSTKO w domu, a ona nie ma do niego za grosz szacunku, w niczym nie pomaga, nie działa ani groźba ani prośba. Mój chłopak jest już zdołowany psychicznie tym wszystkim, a i ja mam już tego dosyć, nie mogę patrzeć jak się męczy. Pomagałam mu w domu, ale kurwa bez przesady ja też pracuję, mam swoje obowiązki, a poza tym przecież ma mu kto pomóc, to nie księżniczka palcem nie kiwnie.

na takie osoby jest jeden niezawodny sposób. odciąć od źródła kasy.

Kurwa najgorsze, że jest tak zimną wyrachowaną żmiją, że to się nie mieści w głowie. Kłamie, zmyśla, mamipuluje wszystkimi, aż mi trudno uwierzyć, że taka małolata tak się potrafi zachować.

Próbowałam z nią porozmawiać, zwrócić uwagę, żeby trzymali się razem szczególnie jak matka w szpitalu, powinni się wspierać... To kazała mi się nie wpierdalać i żebym w jej domu się nie pokazywała. Wyobrażasz to sobie, mój chłopak już nie ma siły, a mnie też wykańcza ta sytuacja.

Oni to wiedzą, najgorsze, że nie ma żadnych kar, żadnych konsekwencji swojego zachowania, jak jej zwwracają uwagę to zaczyna robić szopki, że się zabije itp i jej odpuszczają, to jest nie do wyobrażenia co wyprawia.

Ja iałąm ciężkie życie, naprawdę ciężkie, ojczyma który się nade mną znęcał itp nie będę się wdawała w szczegóły i nie potrafię zrozumieć jak można nie doceniać takiego wspaniałego życia jakie ma i nie być wdzięcznym.

Olewamy ją od październikaod tej awantury wyobraź sobie ale ile można, mój chłopak tam mieszka tak się nie da żyć po prostu, próbuje buntować na niego rodzinę, wszystko robi mu na złość z takim wyrachowaniem, że je jestem zszokowana...

Po tym co przeszłam niewiele mnie potrafi zdołować, staram się mieć na to wyjebane, ale nie mogę patrzeć co ona robi z moim chłopakiem. Najgorsze, że to napięcie go wykańcza i się przez to kłócimy, bo on nie ma jak odreagować a i ja jestem nerwowa.

Wiem już tego próbował, ale uwierz mi nie można tak długo, on jest z natury dobrym człowiekiem i nie potrafi tak grać.