Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ASANDRA88

blond włosy

Polecane posty

Gość ASANDRA88

Witam. Czy mógłby mi ktoś poradzić jaki odcien blondu powinnam wybrac...?? Nie wiem jakim jestem typem urody (wiosna czy lato..??) mam jasna karnacje, opalam sie szybko jednak najpierw na czerwono po czym brązowieje.Policzki mam lekko rumiane. Ogólnie chodze na solarium i nie jestem blada, Oczy mam bardzo duże, wyraziste (niebieskie czasami szaro-niebieskie) mam też dużo piegow i pieprzykow.Cera raczej szara ale to chyba przez palenie papierosów...;/ bardzo Was prosze o rady.:) pozdrawiam.! :)

Gość nie mozliwe...
popielaty blond..i przestan sie opalac bo za kilka lat bedziesz jak stara baba

Gość nie mozliwe...
ogolnie jest ladniejszy niz zolty a przy jasnej cerze zolc to tragedia

Ja jak zrobiłam popielaty to wyglądałam jakbym osiwiała...Dlatego wole platynę, lub "srebrzystą perłę" tak się ta farba nazywa. A też mam bladą cere, bardzo bladą.

a ja mam bardzo jasny blond i myje włosy szmponem regenal (efekt platnowych włosów) i włoski slicznie wygladają

Gość nie mozliwe...
ale popiel wyplukuje sie do platyny.a ta jak nie stosujesz do mycia szymponu do wlosow rozjasnionych( mowa o tym niebieskim) to zaraz robia sie zolte..dlatego polecilam dziewczynie popielaty blond Blada...jaka farbka malujesz wloski? ja wellatonem

Gość nie mozliwe...
Maja dokladnie o taki szampon mi chodzilo:-)