Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mmiska67

KRWAWIENIE podczas stosunku

Polecane posty

Gość mmiska67

Zacznę od początku -myślałam ze jestem w ciąży ponieważ spóźniał mi się okres(miałam wiele stresów i chorowałam na nerwice żołądka chwile wcześniej)wiec udałam się do ginekologa zrobiłam USG dopochwowe i nic nie były, Pani doktor kazała mi się zgłosić za 1,5miesiaca i w miedzy czasie robiłam sobie kolejny test ciążowy i wyszło ze kreska była coraz słabsza aż zanikła i przez ten miesiąc dostałam 2 tygodnie później ten okres a potem się skończył i 3dni później miałam ogromny stres i na jeden dzień dostałam krwawienia....Zrobiłam te USG po raz drugi i okazało się ze nie ma tej ciąży..dostałam tabletki antykoncepcyjne JAZZ i wiedziałam że krwawienia zdarzają się(u mnie w sytuacja nerwowych), po skończeniu 2opakowanie poszłam do ginekologa zrobić cytologie i miałam 1 ale wogole przy badaniu czułam już wtedy ból ze coś pod koniec mam napuchnięte... Pochwa przy stosunku stała się sucha,mała i właśnie coś pod koniec mnie blokowało (na jeżca wyprostować się nie mogłam)...Miałam przez to krew ze śluzem czerwoną ale nie wypływająca wielce...i dzień po stosunku ciemnobrązowe takie żyłki...Dodam że mam stałego partnera i wiem że on tez ma jedną partnerkie-obecnie kończę 9 opakowanie ale przy 6 zmieniłam porę brania...Wczoraj zauważyłam ze już mnie praktycznie nie boli podczas stosunku,po stosunku czułam dopiero ból i pieczenie(nadal mam krew i żyłki) Wiem że i tak muszę iść do ginekologa ale chce coś więcej wiedzieć na ten temat. Te żyłki zdarzają mi się również tak zwyczajnie od czasu do czasu, zapach śluzu ogólnie nie jest zbyt przyjemny i nie zawsze jest biały

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować