Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sanknsk

jak to widzę to mi się rzygać chce!!!!

Polecane posty

Gość sanknsk

jak widzę obcasy 5 cm na ślubie to mi się chce rzygać, panna młoda powinna być elegancka i mieć porządny obcas a nie jakiegoś małego kikuta:)

bez przesady ;) są lepsze powody do 'rzygania' niż 5cm obcas w bucie u kogoś ;)

Gość nie lubie idiotek
ale masz problem.. nie kazdy lubi nie wiadomo jakie szpile. To że pani młoda ma byc elegancka nie znaczy że ma chodzic jak na szczudlach. puknij sie w łeb

Gość kretynkoooo
ta 5 cm i więcej i sie zabijać przez cała noc na takim obcasie nie dziekuje

Gość hehe już widze twoja mine
jakbyś zobaczyła moje 2.5 cm:D Jestem wysoka i szczupła, w obcasach nie chodzę.Nawet nie umiem i nie mam zamiaru się uczyć.Cenie sobie wygodę i mam gdzieś opinię innych.

Gość Małaszara
Też mi problem... Ja jestem niska, a również nie zamierzam mieć nie wiadomo jakiego obcasu. To nie wysokość obcasa świadczy o elegancji!

ja miałam te twoje nieszczęsne obrzygane 5 cm :D i wolałam to,niż 11( z racji że wolałam bezpiecznie przejść do urzędu i na salę) jestem kobietą, i NIE UMIEM chodzić w szpilach :D i dobrze mi z tym. a mało zrobię tu zadymę i napiszę, że na rozkręconym już weselu rzuciłam w kąt te super obcasy i wskoczyłam w trampki ha! :D i to się nazywa pogwałcenie wszelkich zasad :D

Gość nie każda kobieta to
niskopodwoziowa kaczka na krótkich kikutach zamiast nóg jak ty są też piękne wysokie kobiety które nie potrzebują wysokich szpil, bo nawet w balerinkach mogłyby napluć na głowę takim jak ty

Gość to teraż udławisz się
swymi wymiocinami bo jak ja będę szła do slubu to na niskim obcasie jesli w ogółe nie ma płaskim

Gość ciekawe co
do kasienka po co wklejasz tu zdjęcie jakiegos zlepu komorek? wariatko autorko masz najebane w glowie

Gość maleńkaoleńka
Prosze nie obrażąć niskich kobiet że maja krótkie kikuty!! niskie kobiety tez potrafią wyglądać elegancko beż obcasów większych niz 5 cm!!!!!

niektore nie moga nałożyć wiekszych obcasow bo maz jest niski...lepiej miec niski obcas niz byc glowe wyzsza od meza..